Moskisvet.com
Morilec z nožem

Novice

Grozljiva izpoved serijskega morilca!

N.J.
12. 12. 2014 13.49
10

V Braziliji so policisti prijeli moškega, domnevno enega hujših serijskih morilcev. Moški naj bi za lastni užitek ubil vsaj 43 ljudi.

Sailson Jose das Gracas
Sailson Jose das Gracas FOTO: Reuters

26-letnik Sailson Josè das Gracas je menda serijski morilec, ki je teroriziral po Braziliji in ubijal za lastni užitek. Policisti so ga aretirali po tem, ko je z nožem zaklal 26-letno Fatimo Mirando v mestu Nova Iguacu.

Moški je policistom sam priznal, da je umoril še 42 oseb, med katerimi naj bi bilo 38 žensk, 3 moški in en otrok, star komaj 2 leti. Kot je povedal, je najprej ubil njegovo mamo, ker je deček jokal, pa se je ustrašil, da bo zbudil sosede, zato je ubil tudi njega. »Izbral sem si žrtev, ji sledil kakšen teden, včasih tudi po kakšen mesec, nato pa šel na lov,« je bojda povsem hladnokrvno izjavil. V hiše naj bi vlamljal v zgodnjih urah, žrtve pa naj bi izbiral povsem naključno. Kot je še dodal, je pobijal iz čistega užitka, posiljeval pa ni. Predvsem naj bi užival v njihovem strahu in vpitju.

morilsko orožje
morilsko orožje FOTO:

Z manjšimi prekrški naj bi začel že pri 15 letih, nato pa se je vse skupaj le stopnjevalo. Pri 17 letih naj bi zagrešil prvi delikt, ko naj bi zadavil prvo žensko. »Od tistega trenutka dalje sem čutil adrenalin, všeč mi je bilo in prišlo mi je v navado,« je izjavil. Po umorih naj bi včasih celo masturbiral, umor pa naj bi mu pomenil vsaj začasno pomiritev, olajšanje.

Preiskovalec Pedro Henrique Medina je nad izjavami in dejanji komaj 26-letnega fanta povsem šokiran. »Prvič sem bil priča izpovedi psihopata, polni podrobnosti,« je med drugim izjavil za javnost. 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382