Moskisvet.com
Sosedje so obupani mamici takoj pomagali.

Visoki obrati

Ukradli avto, na zadnjem sedežu pa ...

M. A.
20. 07. 2018 09.08
1

Izredno neprijetno je, če se zgodi, da vam ukradejo avto. Mamica komaj mesec dni stare punčke pa je ob tem doživela najhujšo nočno moro.

Bil je popolnoma običajen dan, ko se je 39-letna Claire O'Neill vrnila domov v manjše naselje Acocks Green v Birminghamu. Parkirala je avto in izstopila, nato pa želela iz avtomobila vzeti še svojo štiri tedne staro hčer, ko sta jo zgrabila dva moška in porinila na tla, nato pa sedla v avto in zbežala. O'Neillova je obupano kričala za svojo hčerko in se celo oklepala avta, a ga je sčasoma morala izpustiti in padla je po tleh.

Na vratih hiše O'Neillovih so še vedno viseli napisi, da se je družini pridružila punčka.
Na vratih hiše O'Neillovih so še vedno viseli napisi, da se je družini pridružila punčka. FOTO: Profimedia

Policisti so zaslišali tudi sosede. 66-letna Anjana Chavda je povedala, da se ji je sprva zdelo, da med igro kričijo otroci, ko pa je pogledala skozi okno, je zagledala grozljiv prizor. 'Videla sem žensko, ki jo je za seboj vlekel avto. Močno se ga je oklepala, a sčasoma je avto pospeševal in padla je po tleh. Grozljivo je bilo,' je povedala. Njen mož Kanu je ob tem dodal: 'Ravno sem prišel iz hiše in sredi ceste na tleh zagledal žensko s krvavečimi koleni in glavo. Histerično je jokala. Takoj smo se sosedi zbrali okrog nje in jo poskušali potolažiti. Policija je prišla po petnajstih minutah, reševalci so potrebovali še dodatnih deset.' Več jih je dodalo, da gre za mirno sosesko in da se še nikoli ni zgodilo, da bi komu ukradli avto.

Sosedje so obupani mamici takoj pomagali.
Sosedje so obupani mamici takoj pomagali. FOTO: Profimedia

Policisti so takoj organizirali iskalne ekipe po celotnem Birminghamu. Čez 45 minut so punčko našli pred zdravstvenim domom Small Heath. Tatova sta nepoškodovanega otroka pustila privezanega v otroškem sedežu.

Punčko so našli pred bližnjim zdravstvenim domom.
Punčko so našli pred bližnjim zdravstvenim domom. FOTO: Profimedia

Glavni inšpektor tamkajšnje policije, Tony Cole, je dejal: 'Naša glavna skrb je bila, da se otrok čim prej vrne domov. Na ducate policistov je bilo vpoklicanih na pomoč in vesel sem, da se je punčka vrnila nepoškodovana. Še vedno pa smo odločeni, da tatova najdemo. Mamica, ki sta ji povzročila to nočno moro, tega dne zagotovo ne bo nikoli pozabila.'

Claire je danes objavila fotografijo iz bolnišnice.
Claire je danes objavila fotografijo iz bolnišnice. FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400