Moskisvet.com
tigrasti morski pes

Novice

Ujeli 6-metrsko pošast!

N.J.
14. 08. 2015 08.32
11

Kar 6 metrov dolgega tigrastega morskega psa so ujeli v bližini plaže 7 Mile Beach ob Lennox Headu, na severnem delu obale New South Walesa.

tigrasti morski pes
tigrasti morski pes FOTO: Twitter

Morskega psa naj bi na palubo ladje potegnili, po tem ko se je ujel v mrežo, poročajo tamkajšnji mediji. Šlo naj bi za morskega psa, ki naj bi že večkrat napadel.

A tamkajšnji ribič Matthew (preostalih njegovih podatkov mediji ne navajajo) trdi, da ga je ujel in fotografiral on. Kot trdi, ga je ujel on sam, in to pred približno tremi tedni. Tedaj naj bi lovil kladivarja, ko je tega nenadoma požrl morski tiger. Ubil naj bi 6-metrskega velikana in za spomin shranil njegov zob. Ali je orjaka 'pospravil' on med lovom ali se je ta ujel v mrežo, še ni točno znano, je pa res, da tigrastega morskega psa, enega najbolj nevarnih za ljudi, ni več.

Trenutno obstaja prek 360 vrst morskih psov in večinoma so plenilci, a le štiri vrste so nevarne človeku. Poglejte si, kateri morski psi so pristali na lestvici največjih na svetu!


 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497