Moskisvet.com
Ekshibicija

Novice

Učiteljica obsojena zaradi orgij z učenci

S.C.
21. 08. 2012 12.35
58

Z učenci, ki se nikoli niso imeli za njene žrtve, se je 28-letna učiteljica dobivala v svojem domu, medtem ko je bi njen mož zaradi službenih obveznosti odsoten.

Bivša učiteljica angleškega jezika v srednji šoli Kennedale v severnem Teksasu je obsojena na petletno zaporno kazen zaradi spolnih odnosov s svojimi učenci. Čeprav so bile njene 'žrtve' v času skupnih seksualnih igric stare 18 let, so jo spoznali za krivo, ker naj bi bili spolni odnosi učitelja z učenci ne glede na leta nezakoniti.

28-letna Brittni Nicole Colleps, žena ameriškega vojaka in mati treh otrok, se je med moževo odsotnostjo dva meseca dobivala s tremi svojimi učenci kar na svojem domu, grehe pa je priznala šele po tem, ko se je v javnosti pojavil posnetek njihovega skupinskega seksa, poroča Huffington Post.

Seks, fantazije, perverzje in pasti
Seks, fantazije, perverzje in pasti FOTO: iStockphoto

Trije učenci, ki so imeli spolne odnose s svojo učiteljico, se niso imeli za njene žrtve in so jo zagovarjali, češ da so se vsi prostovoljno odločili za nezakonito dejanje. Vse naj bi se začelo s sporočili preko telefonov, ki so hitro postala precej žgečkljiva, eden izmed učencev pa je tudi priznal, da so se s prijatelji večkrat odpravili v njeno hišo in vsi skupaj uživali v spolnih radostih. Na enem izmed srečanj je tako nastal tudi videoposnetek, ki je prišel v javnost, kar danes 20-letni 'avtor' močno obžaluje.

Christopher Colleps, mož prešuštne učiteljice, pa je priznal, da je nadvse besen na svojo soprogo, a je ne namerava zapustiti, saj ji je na poročni dan obljubil, da bo ostal z njo, dokler ju smrt ne loči.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (58)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 393