Moskisvet.com
Učitelj Petko - 3

Novice

Učitelj Petko učenkam: 'Ko ga vstavim, ga imajo raje kot mamo!'

N.J.
17. 11. 2014 08.09
19

'Kakšna ribica', 'Draga, leta niso pomembna, ko ga vstavim, ga imajo raje kot svojo mamo' ... to so samo nekateri izmed komentarjev, s katerimi je učitelj Petko Drakulić nadlegoval učenke.

Učitelj Petko - 2
Učitelj Petko - 2 FOTO: Facebook

Učitelj iz Laktašev v BiH, ki je delal na osnovni šoli, je komentiral fotografije deklet na socialnih omrežjih in jim puščal svojo telefonsko številko, da bi ga poklicale.

Iz centra za javno varnost Biljeljina so potrdili, da je bil primer, ki se je zgodil na osnovni šoli v Zvorniku, kraju, ki je sicer del BiH, a administrativno pripada Republiki Srbiji, prijavljen policiji in da so ugotovili, da se je dotični učitelj neprimerno vedel do učenk osnovne šole, na kateri je bil zaposlen. Ravnatelj je za medije potrdil, da je bil učitelj takoj, ko so izvedeli za njegovo početje, odpuščen. Pristojni organi preverjajo tudi, ali ima moški dejansko sploh opravljeno diplomo, saj šola ni preverila pristnosti dokazil ob podpisu pogodbe za zaposlitev.

»Vrgli so me iz šole zaradi ničesar! Pravijo, da sem zavajal deklice, a nikoli ne bi ne provociral in se dotikal deklet. 'Fukare', ki so mi uničile življenje, bodo plačale za to!« je zapisal na Facebooku Drakulić. »Svoje avtoritete nikoli nisem gradil na deklicah. Samo to povem, vračam se močnejši kot kdajkoli.« Policija sicer primer obravnava kot primer pedofilije.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400