Moskisvet.com
Učiteljica

Erotika

Pohotna učiteljica se je izživljala nad učenci

J.V.
08. 11. 2013 14.58
43

Lindsay Black je 28-letna učiteljica dramskega krožka na eni izmed katoliških šol oziroma je bila dokler je niso odpustili, ker je ostalim učiteljem na uho prišlo, da je svojim učencem šestega razreda dajala seks lekcije, se z njimi šla igro 'Kdo je devica?', enega od njih pa celo nagovarjala k seksu preko sporočil in Facebooka. „Bila sem neumna in nepremišljena,“ danes svoja dejanja obžaluje Lindsay.

Učiteljica dramskega krožka pravi, da ji je žal in da je bila neumna, potem ko so ji do nadaljnega prepovedali poučevanje, ker je 17-letnega učenca nagovarjala k seksu in se s preostalimi učenci igrala igro 'Kdo je devica?'.

Lindsay Black je svoj razred silila tudi k oponašanju spolnih aktov, a vztrajala, da so učenci kljub temu na končnem testu dosegli izjemne rezultate. „Zelo me je sram in vem, da sem se vedla neprimerno. Iskreno mi je žal mojih dejanj. Zavedam se bolečine, ki sem jo povzročila s svojim obnašanjem,“ je za The Sun povedala 28-letnica.

Najbolj sporno je bilo njeno osvajanje in spogledovanje s 17-letnikom, ki mu je v sporočilih na Facebooku pisala, da fantazira o seksu z njim in ga vabila, da se dobita. Ta je vsebino sporočil delil s svojimi sošolci in vest o njenih dejanjih je hitro prišla do ostalih učiteljev, ki so takoj ukrepali. „Slišala se komentarje od ostalih učencev o gospodični Black in tem, da so ji všeč učenci in vprašala sem kaj to pomeni. Rekli so, da je enemu od njih pošiljala sporočila na Facebooku. Napisala mu je, da je sanjala, da je z njim seksala,“ je povedala ena od učiteljic. „Nista se dobila, a sta se o tem pogovarjala.“

Silila jih je tudi k igri imenovani 'Ali si že kdaj ..', v kateri jim je postavljala vprašanja o tem ali so že kdaj sodelovali v različnih spolnih dejanjih.

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 409