Moskisvet.com
Seka Aleksič v kadi

Novice

Turbo pevka izpolnjevala seksualne fantazije!

U.S.
01. 03. 2013 15.06
9

Sredi škandala se je znašla še ena srbska pevka. Nič hudega sluteč je svojim oboževalcem sporočila, da bo izpolnjevala njihove skrite želje. Oglasil se je moški, ki je želel, da priljubljena pevka pokaže svoja seksi stopala, kar je sprožilo pravi val spolnih fantazij.

Seka je s fotografijo svojih nog sprožila pravi val strasti.
Seka je s fotografijo svojih nog sprožila pravi val strasti. FOTO: Twitter
Seka Aleksić, ki da veliko na svoje oboževalce, se je odločila za svojevrstno potezo. Vsem, ki ji že dolga leta vztrajno stojijo ob strani, je sporočila, da bo prisluhnila njihovim željam in jih skušala tudi v celoti uresničiti. Zdaj izpolnjuje skrite želje in to celo tako bizarne, kot je razkazovanje svojih stopal.

Pisal ji je namreč oboževalec, ki ima fetiš na lepa ženska stopala. Seka je njegovo željo uresničila. Obula je visoke pete in fotografijo svojih nog objavila na družabnem omrežju Twitter. "Sesal bi ti palec več ur, medtem ko bi naju tvoj mož Veljko lahko samo gledal. Prelepa stopala," se ji nato zahvalil za izpolnjeno željo navdušeni oboževalec, ki kasneje od pevke ni več dobil nobenega odgovora. Nad seksi fotografijo pa so bili navdušeni tudi drugi oboževalci, ki so se priljubljeni pevki zahvalili za 'darilo'.

Znana srbska pevka rada zapeljuje, zato se večkrat nagajivo nastavi objektivom.
Znana srbska pevka rada zapeljuje, zato se večkrat nagajivo nastavi objektivom. FOTO: Twitter

Noge so pogost fetiš ...

Ko močnejši spol povprašamo po njihovem fetišu, bo večina odgovorila, da so prsi tiste, ki jim hitreje poženejo kri po telesu. Obstaja pa tudi mnogo takšnih, ki so jim bolj všeč noge. In medtem ko dajo ženske, kadar si ogledujejo moške, večji pomen 'celotnemu paketu', se moški bolj osredotočajo na le določene dele telesa. Pri moških celo obstaja možnost, da se 'zaljubijo' zgolj v določen del ženskega telesa, kar lahko preraste v pravo malo obsesijo. Fetiš na ženske noge zato ni prav nič neobičajnega. So pač dolge razgaljene noge tiste, ki moške vzburjajo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497