Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Trump mrtvo hladni Melanii naročil naj se nasmehne, ona pa je storila tole ...

A.P.
03. 06. 2020 13.05
0

Ameriška prva dama Melania Trump je znana po tem, da se pred kamerami ne skriva za maskami, ampak, čeprav pogosto precej brezizrazno, kaže svoja prava čustva. Ko ji je njen soprog, ameriški predsednik Donald Trump, nedavno ''zaukazal'', da se nasmehne, ji to v luči dogajanja v ZDA ni bilo nič kaj povšeči, zato je bil njen nasmeh kisel, kot je kisla najbolj kisla limona.

V ZDA zaradi nasilne smrti Georga Floyda divjajo številni protesti, ameriški predsednik Donald Trump pa je te dni izkoristil za obisk cerkva. Turnejo je začel z nenapovedanim obiskom cerkve Svetega Johna, kjer je poziral z Biblijo, nazadnje pa je obiskal cerkev Svetega Petra II, ki je nedaleč stran od Bele hiše (Washington). Kljub resnosti situacije je Trump našel razlog za nasmeh, medtem ko prva dama Melania Trump na drugi strani ni bila tako zelo razpoložena.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
12 prostorov v Beli hiši, ki so skriti pred očmi javnosti
Preberi še
12 prostorov v Beli hiši, ki so skriti pred očmi javnosti

Ko jo je namreč njen soprog prosil, da se nasmehne za fotografe – ''Se lahko prosim nasmehneš'', ji je prišepnil – je to za kratko sicer storila, a šlo je za šolski primer zaigranega nasmeha, kar se je videlo iz Slovenije. Kmalu za tem se je njen obraz ponovno spremenil v brezoblično grimaso. Kislih nasmehov, ko je Melania v družbi moža, smo sicer že vajeni, kar vedno znova potrjuje, da sta glede marsičesa na različnih bregovih.

Melania Trump? Ne, to je znana slovenska pevka!
Preberi še
Melania Trump? Ne, to je znana slovenska pevka!
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376