Moskisvet.com
Donald Trumo

Novice

Trump kot hudič: portret, ki je obkrožil svet

A.P.
13. 07. 2020 08.03
1

Poleg podatka, da so v ZDA zabeležili nov neslavni rekord – največ odkritih okužb z novim koronavirusom v enem dnevu – in tega, da je ameriški predsednik Donald Trump prvič v javnosti nosil zaščitno masko, je svet obkrožila fotografija predsednika ZDA, na kateri se po mnenju nekaterih Trump prikaže v svoji pravi luči.

Ameriški predsednik Donald Trump je 9. julija v Beli hiši organiziral okroglo mizo z vodji latinskoameriških skupnosti, kjer je naključno nastala fotografija, ki se bo skoraj zagotovo vpisala v zgodovino. Medtem ko bo šlo samo srečanje hitro v pozabo, tega za portret 45. ameriškega predsednika ne moremo trditi.

Trump prespal ure zemljepisa: po Super Bowlu ustrelil kozla
Preberi še
Trump prespal ure zemljepisa: po Super Bowlu ustrelil kozla

Čeprav dnevno novinarji posnamejo na tisoče fotografij najbolj vplivnega moža na svetu, ima fotografija honorarnega fotografa Samuela Coruma dodano vrednost. Fotografija tehnično ni nič posebnega, zato pa je kompozicijska mojstrovina, saj je fotograf (po naključju?) predsednika ujel tako, da luč v ozadju med zastavama tvori roge in slika Trumpa kot hudiča.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
12 prostorov v Beli hiši, ki so skriti pred očmi javnosti
Preberi še
12 prostorov v Beli hiši, ki so skriti pred očmi javnosti

Potem ko je fotografijo na Twitterju delila kolumnistka Julia Davis, je ta hitro postala viralna, pod njo pa so se vsuli številni komentarji v stilu, da je Trump v javnosti pokazal svoj pravi obraz. A medtem ko večina nasprotnikov njegove politike vidi hudičeve roge, njegovi podporniki nad Trumpovo glavo vidijo svetniški sij.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382