Moskisvet.com
Donald Trump

Novice

Trump je leta 2019 to storil kar 21-krat na dan!

A.P.
04. 01. 2020 06.00
1

Ameriški predsednik Donald Trump je že vrsto let reden uporabnik Twitterja, toda v preteklem letu je bil dejaven kot še nikoli doslej in je s svojimi 68 milijoni sledilcev delil rekordno število tvitov.

Donald Trump družbeno omrežje Twitter uporablja tako pogosto, da ima včasih človek občutek, da pol dneva preživi na tem družbenem omrežju, ki pa je že vrsto let njegovo glavno komunikacijsko sredstvo oz. okno v digitalni svet.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Če je še leta 2018 na Twitterju čivknil 3.600-krat, je leta 2019 ta številka poskočila na kar 7.700 tvitov. Seveda vse objave niso bile avtorske, saj je od tega 3000-krat delil objave drugih Twitterašev. V prvih dveh letih bivanja v Beli hiši je to storil 770-krat.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Glavni razlog, da je v preteklem letu dnevno v povprečju čivknil več kot 21-krat, je ustavna obtožba (impeachment) zaradi izsiljevanja Ukrajine. Z objavami se pogosto brani pred očitki in hkrati ogreva svoje volilno telo pred novemberskimi volitvami.

Donald Trump je vnet uporabnik Twitterja.
Donald Trump je vnet uporabnik Twitterja. FOTO: Profimedia

12. decembra 2019 je podrl svoj dnevni osebni rekord v številu tvitov – 123! V večini teh objav se je znesel nad procesom, ki so ga proti njemu sprožili stanovski kolegi.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Kadar Trump na Twitterju ne promovira sebe in politike svoje administracije, so njegove objave pretežno sovražno naravnane proti njegovih nasprotnikov. The Times je ugotovil, da je takšnih, odkar je postal predsednik, več kot polovica.

Zgoraj brez: Trump pokazal ''svoje'' mišičasto telo
Preberi še
Zgoraj brez: Trump pokazal ''svoje'' mišičasto telo

Najbolj so bile leta 2019 na tapeti demokratke Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib in Ayanna Pressley.

Hladen tuš! Tega Melania še nikoli ni doživela!
Preberi še
Hladen tuš! Tega Melania še nikoli ni doživela!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342