Moskisvet.com
Donald Trump

Novice

Trump izdal navodila, kako se okužiti s koronavirusom

A.P.
16. 03. 2020 08.15
3

Čeprav za večji del populacije novi koronavirus ni usoden, pa smo lahko, četudi sami nimamo simptomov, prenašalci virusa in s tem ogrožamo druge. Zato je tako zelo pomembno, da imamo čim manj stika z drugimi ljudmi. Resnosti situacije se več kot očitno ne zaveda Trumpova administracija, saj počne vse tisti, česar ne bi smela, da se virus ne bi širil.

Čeprav naj bi se Donald Trump testiral za prisotnost koronavirusa in bil negativen, pa je ameriški predsednik vse prej kot zgled za svoje državljane – sicer pa, kot da je kdaj res bil. Vsi vemo, kako se Trump rad rokuje in kljub temu, da zdravstvene organizacije odsvetujejo rokovanja in telesne stike, so Trump in njegova administracija očitno gluhi za njihove pozive.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ameriški satirični voditelj Trevor Nohan je objavil kolaž posnetkov z novinarske konference, na kateri je Trump zaradi širjenja koronavirusa razglasil izredne razmere po državi. A če so akterji govorili eno, so njihova dejanja govorila nekaj povsem drugega – nehote so demonstrirali, kako se virus zlahka prenaša, če smo lahkomiselni.

Trump več kot očitno podcenjuje koronavirus.
Trump več kot očitno podcenjuje koronavirus. FOTO: Profimedia
To nam sporoča edina Slovenka okužena s SARSOM
Preberi še
To nam sporoča edina Slovenka okužena s SARSOM

Med krizne ukrepe ZDA sicer sodi tudi prepovedal potovanja iz Evrope, ne pa tudi Velike Britanije, češ da ima Velika Britanija ''mejo'', kot se je izrazil Trump, s čimer je mislil morje in poskrbel za novo ''cvetko'' v svoji politični karieri.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382