Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Trump grabil ženske, kjer se mu je zahotelo

A.P.
18. 07. 2019 08.56
14

Potem ko se je ameriški predsednik Donald Trump skušal distancirati od bogatega finančnika s Floride, Jeffreyja Epsteina, ki je bil obtožen spolnega izkoriščanja mladostnic, je na površje priplaval arhivski posnetek iz leta 1992, kjer se v družbi padlega miljarderja nespoštljivo vede do žensk.

Ameriška televizijska hiša NBC News je objavila arhivski posnetek izpred 27 let, na katerem se preselimo v sobane posestva v Mar-a-Lagu, kjer se Donald Trump zabava v družbi brhkih deklet. Kasneje se mu pridruži tudi Jeffrey Epstein, ki se je nedavno ponovno zapletel v pedofilsko afero. Tudi tokrat se sooča s podobnimi obtožbami kot leta 2007, ko se je s priznanjem, da je mladoletnice nagovarjal k prostituciji, izognil dosmrtni ječi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na arhivskem posnetku vidimo Trumpa, ki se zabava v družbi navijačic moštev Buffalo Bills in Miami Dolphins (ameriški nogomet) in si kasneje z Eipsteinom z distance ogledujeta dekleta. Trump mu domnevno reče: ''Poglej tisto tam. Ta pa je vroča!'' Potem mu v uho pove nekaj, zaradi česar Epstein bruhne v smeh.

Melania: miss mokre majice na dan neodvisnosti
Preberi še
Melania: miss mokre majice na dan neodvisnosti

Če danes Trump zanika, da se mu je floridski bogataš, ki je nedavno končal za zapahi, dopadel in da ga pozna toliko, kot so ga nekoč v Palm Beachu poznali vsi, pa je še leta 2002 Epsteina opisal kot eminentnega gospoda v čigar družbi je užival, saj sta delila ljubezen do lepih in mladih deklet. Pred dnevi je dodal, da sta se pred leti sprla in nista govorila že več kot 15 let.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382