Moskisvet.com
Zdravstveno stanje Michaela Schumacherja je še vedno zavito v tančico skrivnosti.

Novice

Tragična usoda žene Michaela Schumacherja, živi kot ujetnica

M.S.
23. 03. 2023 06.00
1

Mineva že skoraj 10 let, odkar se je v francoskem Meribelu na smučanju hudo ponesrečil nemški dirkač Michael Schumacher, ki še danes ni okreval, zanj pa ves ta čas skrbi njegova žena Corina Schumacher, ki ji pravijo tudi njegov angel varuh.

Naprodaj zmagoviti dirkalnik Michaela Schumacherja
Preberi še
Naprodaj zmagoviti dirkalnik Michaela Schumacherja

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Corina Schumacher vse od nesreče legendarnega dirkača formule ena brani in bije bitko za zasebnost družine Michaela Schumacherja. Družinski prijatelj Eddie Jordan, ki je dal Schumacherju priložnost na začetku kariere, ko Nemec še ni nizal zmag kot za stavo, je njegovo ženo primerjal z ujetnico.

Michael in Corinna Schumacher sta bila zelo ljubeč par.
Michael in Corinna Schumacher sta bila zelo ljubeč par. FOTO: Profimedia
Še nikoli videne družinske fotografije Michaela Schumacherja
Preberi še
Še nikoli videne družinske fotografije Michaela Schumacherja

54-letnica je glava družine in skrbi ne le za stanje svojega 54-letnega moža, ki je živ samo po njeni zaslugi, ampak tudi za sinovo kariero, ki po izgubi sedeža pri ekipi Haas ostaja v formuli ena. Corinna vsa ta leta ni dovolila vpogleda v moževo stanje, zato so vse informacije o njem skope in nepopolne. Tudi Eddie nima dostopa do Michaela, izjema izven družinskega kroga je nekdanji prvi mož Ferrarija Jean Todt, ki ga obiskuje mesečno.

Decembra bo od nesreče minilo že 10 let.
Decembra bo od nesreče minilo že 10 let. FOTO: Profimedia
11 stvari, ki jih radi pozabljamo o Michaelu Schumacherju
Preberi še
11 stvari, ki jih radi pozabljamo o Michaelu Schumacherju

Eddie pravi, da Corinna ne more nikamor, ne da bi se kdo želel pogovarjati o Schumacherju oz. jo spomnil na nesrečo. ''Mineva že skoraj 10 let in Corinna ne more iti na zabavo ali kosilo, ne da bi kdo želeli govoriti o Michaelu in jo s tem spomnil na nesrečo vsako minuto – kot ujetnica je,'' je razmišljal Jordan. Potem ko se je po nesreči povsem umaknila iz javnosti, se je borka za pravice živali pred meseci vrnila k svoji veliki ljubezni, in sicer dresurnemu jahanju, v čemer se preizkuša tudi hčerka Gina Maria. V nedavnem dokumentarnem filmu o Schumacherju je Corinna razkrila, da je Michael priseben, toda drugačen. "A z nami, in to nam daje moč,'' je dejala. ''Skupaj smo. Skupaj živimo. Imamo terapije. Delamo vse, da Michael okreva in da mu je udobno. Je naša vez,'' še dodaja in poudarja, da je zanjo še naprej pomembno, da uživa v zasebnosti, kolikor je to mogoče. "Vedno nas je zaščitil in zdaj ga ščitimo mi.''

Rosberg razkril Schumacherjeve straniščne igrice
Preberi še
Rosberg razkril Schumacherjeve straniščne igrice
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376