Moskisvet.com
Robert De Niro

Novice

Tragična smrt 19-letnega vnuka znanega igralca

M.S
05. 07. 2023 05.00
0

Umrl je 19-letni Leonardo De Niro Rodriguez, vnuk znanega igralca Roberta De Nira. Vzrok smrti ni objavljen, vendar naj bi ob truplu našli prepovedane substance. Njegova smrt je prizadela De Nira, ki je izrazil globoke občutke žalosti.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Umrl je 19-letni vnuk znanega igralca Roberta De Nira, ki so ga našli mrtvega v njegovem večmilijonskem stanovanju v New Yorku. Čeprav vzrok smrti ni bil objavljen, naj bi poleg trupla našli prepovedane substance. Leonardo De Niro Rodriguez je bil sin posvojene hčerke Roberta De Nira, Drene De Niro, in Carlosa Rodrigueza. Igralka Drena je ob izgubi svojega sina na svojem profilu na Instagramu delila njegovo fotografijo in ob njej zapisala, da je predstavljal njeno največje veselje in srečo v njenem življenju.

Drena De Niro poleg svojega pokojnega sina Leonarda
Drena De Niro poleg svojega pokojnega sina Leonarda FOTO: Profimedia

"Ne vem, kako bom živela brez tebe, vendar bom poskušala nadaljevati in širiti ljubezen ter svetlobo, ki sem ju zaradi tebe tako močno občutila, ko sem postala tvoja mama. Bil si izjemno ljubljen in cenjen in želim si, da bi te samo ljubezen lahko rešila," je zapisala 51-letna igralka. Leonarda smo lahko videli v vlogah ob svoji mami v filmih The Collection iz leta 2005 in Cabaret Maxime iz leta 2018.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nedolgo zatem se je oglasil tudi Robert, ki je bil ob smrti svojega vnuka zelo pretresen. "Globoko sem prizadet zaradi smrti svojega ljubljenega vnuka Lea," je v izjavi za CNN dejal Robert De Niro.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Oboževalci Roberta De Nira pa si lahko v ponedeljek, 10. julija, ob 20. uri, na KANALU A, ogledate film Obračun, kjer igra vlogo Nicka Wellisa, največjega mojstra med tatovi. Pripravlja se na upokojitev, vendar mu načrte pokvari prijatelj Max Baron, ki mu ponudi priložnost za poslednji roparski podvig.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394