Moskisvet.com
David Beckham danes

Novice

Tega slavnega igralca toži David Beckham

E.R.
23. 04. 2024 02.00
1

David Beckham toži slavnega ameriškega igralca, s katerim sta se spoprijateljila že davnega leta 2007.

Nekdanji nogometaš David Beckham (48) toži slavnega igralca Marka Wahlberga (52). Razlog za to je, da je Beckham promoviral Markovo fitnes blagovno znamko, a je naposled njun dogovor padel v vodo. Zaradi tega je David izgubil več kot 8 milijonov funtov oziroma slabih 10 milijonov evrov, poroča Daily Mail.

David Beckham
David Beckham FOTO: AP

Nekdanji nogometaš toži Wahlberga, pa tudi njegove poslovne partnerje, ker je partnerstvo s F45 padlo v vodo zaradi obljubljenih delnic, ki pa jih Beckham nikoli ni dobil. V F45, znani fitnes franšizi, je nogometaš promoviral lasten personaliziran trening. 

Davida Beckhama so pitali kot dojenčka
Preberi še
Davida Beckhama so pitali kot dojenčka

Ta zadeva sicer predstavlja perečo težavo že več let. Oktobra 2022 sta Beckham in golfist Greg Norman skupaj vložila tožbo proti F54, vendar jima je sodnik rekel, da morata vložiti ločeni tožbi.

Leta 1998 so predvideli, kako bo Beckham videti danes
Preberi še
Leta 1998 so predvideli, kako bo Beckham videti danes

Podjetje David Beckham Ventures Ltd (DBVL) je pred tem od podjetja F54 zahtevalo odškodnino v višini 15,2 milijona funtov (17,7 milijona evrov), v novi tožbi pa nogometaš zahteva odškodnino neposredno od Wahlbergovega podjetja – Mark Wahlberg Investment Group – in odškodnino od ustanoviteljev F54 Adama Gilchrista in Roba Deutscha.

Mark je namignil, da se njegova igralska kariera zaključuje
Mark je namignil, da se njegova igralska kariera zaključuje FOTO: Profimedia

Leta 2020 je David privolil v vlogo ambasadorja F54 in ga promoviral na družbenih omrežjih. Vmes je vse objave izbrisal. Kot so sporočili iz Beckhamovega podjetja, mu je bilo obljubljeno, da bodo delnice podjetja začeli deliti v začetku leta 2022, a so bile razdeljene nekaj mesecev kasneje. Nato je delnica padla s približno 11 evrov na 3 evre na delnico. Davida je to stalo več kot 9,9 milijona evrov.

Zvezdnik se je poškodoval. Poglejte, kaj je delal ...
Preberi še
Zvezdnik se je poškodoval. Poglejte, kaj je delal ...

Kot poročajo tuji mediji, nameravajo Wahlberg, Gilchrist in Deutsch zavrniti vse obtožbe, saj so, kot trdijo, neutemeljene in neupravičene. 

Mimogrede, David in Mark sta prijatelja že od leta 2007, ko sta se Beckhamova preselila v Los Angeles.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Oboževalci filmov z Markom Wahlbergom pa lahko pridete na svoj račun na VOYO, kjer sta vam kadar koli za ogled na voljo kar dve njegovi filmski uspešnici. 

Športna biografska drama Borec (Fighter)

Življenjska zgodba o boksarju "Ircu" Mickyju Wardu in njegovem bratu ter trenerju Dicku Eklundu, posneta po resničnih dogodkih. Brata proti vsem pričakovanjem naporno trenirata za zgodovinski boksarski naslov, ki naj bi vnovič povezal njuno razbito družino in njunemu rojstnemu mestu povrnil tisto, kar vsi že dolgo pogrešajo: ponos. Micky Ward je nadobudni boksar, ki odrašča v senci starejšega brata in trenerja Dickyja, ta pa se bori z lastnimi demoni. Njun eksplozivni odnos grozi, da bo pokopal oba; krvna vez je morda njuna edina možnost za odrešitev.

Šel je na usposabljanje za ostrostrelca
Preberi še
Šel je na usposabljanje za ostrostrelca

Vojna biografska akcija Edini preživeli (Lone Survivor)

Napeta zgodba, ki je bila nominirana za dva oskarja, je nastala po resnični spodleteli misiji ameriških enot v Afganistanu. Skupina štirih elitnih ameriških vojakov dobi nalogo iskanja in prijetja talibanskega voditelja, toda kot se izkaže, je tarča obdana s številnimi čuvaji. Ker vojaki ne morejo vzpostaviti zveze s poveljstvom, se odločijo vrniti, toda usodna odločitev jim na glavo nakoplje bes trume sovražnikov. Da bi ušli zasledovalcem, morajo vojaki uporabiti vse svoje znanje bojevanja in preživetja v smrtonosnem objemu nasprotnikov.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.dailymail.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382