Moskisvet.com
Zaradi joge je postala neverjetno gibčna.

Novice

Danijela mami s svojimi oblinami

J.V.
26. 04. 2013 15.55
2

Hrvaška pevka Danijela Martinović je morda že zakorakala v 40. leto, a številni se strinjajo, da je videti bolje kot kadarkoli prej. To je dokazala, ko se je pred kratkim pred fotografski objektiv postavila zgoraj brez, v upanju, da s tovrstnimi fotografijami prepriča svoje oboževalce, naj pridejo na njene koncerte!

Splitska pevka se kmalu odpravlja na mini turnejo po Sloveniji, tik pred odhodom pa je z vročimi fotografijami, na katerih je pokazala svojo zavidljivo vitko linijo, razveselila predvsem svoje moške oboževalce. Danijela bo na turneji obiskala pet slovenskih mest, na koncertih pa seveda odpela tudi svoje največje uspešnice. "Veselim se prihajajočih koncertov. Vesela sem, da je publika tako dobro sprejela moji zadnji pesmi Brodolom in Raspašoj, najbolj pa me veseli, da so pesmi našle pot do mladih ljudi. Čudovito je deliti energijo z njimi na koncertih,'' je dejala pevka, ki je že več let v zvezi s hrvaškim pevcem Petrom Grašem.

Podlegla plastičnim operacijam

Danijelo so v preteklosti že večkrat obtožili, da mladostni videz ohranja s pomočjo botoksa in različnih lepotnih tretmajev. Pevka naj bi si med drugim povečala ustnice in z injekcijami botoksa gladila gubice okoli oči, ki se jim po 40. letu seveda ne more izogniti, nekateri pa so prepričani, da si je pred nekaj leti dala popraviti tudi nos. Govorice je odločno zanikala in dejala, da uporablja popolnoma nedolžen lepoten tretma, ki obnavlja kolagen kože. A s svojim zanikanjem ni prepričala vseh, k temu pa ni pripomoglo to, da so jo ujeli, ko je zapuščala ordinacijo lepotnega kirurga.

Zaradi joge je neverjetno gibčna

Svojo vitkost med drugim ohranja tudi s pomočjo joge, v katero se je zaljubila pred nekaj leti. Zaradi nje je danes Splitčanka tudi neverjetno gibčna, kar ji zagotovo pride prav tudi v postelji. "Po samo nekaj treningih je joga preoblikovala moje telo bolj kot vsa leta, ki sem jih preživela v fitnesu,'' pravi Danijela in doda, da se po vsaki uri vaje počuti prerojeno in polno energije.

Zaradi joge je postala neverjetno gibčna.
Zaradi joge je postala neverjetno gibčna. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400