Moskisvet.com
CUBO4

Novice

Top 3 lokacije v Sloveniji, ki jih morate obiskati decembra

S.V.
22. 12. 2022 15.00
0

December je odličen čas, da se s svojo boljšo polovico, z družino ali s prijatelji odpravite na adventni izlet, sprehod po okrašenem mestu ali pa obiščete lokacije s prav posebnim ambientom, ki ponujajo veliko zabave in druženja. Če še ne veste, kam bi se odpravili, si v nadaljevanju preberite, katere so top lokacije, ki jih še letos ne smete izpustiti.

V središčih mest v prazničnem času poteka pester program, poleg tega pa se tam združuje veliko število ljudi. Nekateri se ravno zato radi odpravijo v velika mesta, medtem ko imajo drugi rajši destinacije, ki so le streljaj stran in kjer ni toliko gneče. Upoštevali smo različne želje in v nadaljevanju zbrali najboljše lokacije, ki v zadnjem tednu decembra ponujajo pestro dogajanje. Zagotovo vas bosta zanimiv program in praznično vzdušje prepričala, da jih obiščete. 

Obisk centra

Centri velikih mest so običajno čudovito praznično okrašeni in številni obiskovalci se radi sprehodijo skozi ulice ter do mestnih trgov. Ljubljana je eno tako središčno mesto, ki je zelo priljubljeno med domačini in tudi tujci. Poleg tega, da jo krasijo številni okraski in lučke, ponuja božične stojnice, kjer lahko med drugim spijete kuhano vino in vročo čokolado ter tudi kaj pojeste. Obisk centra je zagotovo dobra izbira za vse, ki imate radi dogajanje, vsem, ki pa ne marate prevelike gneče, priporočamo, da si izberete lokacijo, ki je le nekaj minut oddaljena od mesta, hkrati pa ponuja čudovito praznično vzdušje in vso pogostitev, ki spada zraven. Seveda pa lahko obiščete tudi središča manjših mest, kjer ravno tako prazničnega vzdušja in dogajanja ne manjka.

Novoletni bazar bo potekal 27. 12. od 13. ure dalje na čudoviti lokaciji pod Smledniškim gradom.
Novoletni bazar bo potekal 27. 12. od 13. ure dalje na čudoviti lokaciji pod Smledniškim gradom. FOTO: Arhiv naročnika

Novoletni bazar

Ena od idej, kam se lahko decembra odpravite, so zagotovo tudi novoletni bazarji, kjer lahko kupite številne izdelke za darila za vaše najbližje. V decembru CUBO Golf Ljubljana organizira novoletni bazar. Potekal bo 27. 12. od 13. ure dalje na čudoviti lokaciji pod Smledniškim gradom. Ta idilična lokacija je idealna izbira za vse, ki se želite zabavati in družiti izven mestnega vrveža. Tu zagotovo ne boste imeli težav s parkiranjem in tako gnečo, ki se v teh dneh odvija v središču mesta. 

Na novoletni bazar ste vabljeni vsi ljubitelji golfa in tudi tisti, ki boste to šele postali. Poleg zabave in druženja na čudoviti lokaciji pod Smledniškim gradom boste lahko obiskali sejem rabljene opreme. Za vse, ki ste trenutno v iskanju opreme za golf, je ta dogodek super priložnost, da poiščete vse, kar potrebujete, hkrati pa je sejem namenjen tudi tistim, ki želite svojo opremo prodati. Ljubitelji golfa boste lahko preizkušali najnovejšo pridobitev vadišča – Toptracer Range. Žogice na vadišču bodo ta dan brezplačne. Od 13. ure dalje bo potekalo zabavno tekmovanje "najbližje zastavici", kjer bodo na koncu podelili super nagrade. Vsi, ki si želite začeti igrati golf, se lahko med 13.30 in 14.30 udeležite brezplačne predstavitve.

Dogodek ponuja prijetno praznično vzdušje, zabavo in druženje, s seboj pa lahko pripeljete tudi najmlajše člane. V zimski vasici lokalnih ponudnikov in kulinaričnih stojnic se bodo najmlajši lahko posladkali s šmornom in vročo čokolado, vi pa s kuhanim vinom in drugimi dobrotami. Tik pred večerom se boste lahko zavrteli še ob zvokih hišnega DJ-ja.

Na novoletni bazar ste vabljeni vsi željni zabave in druženja.
Na novoletni bazar ste vabljeni vsi željni zabave in druženja. FOTO: Arhiv naročnika

Koncerti

Če se želite zabavati in družiti ob živi glasbi, so koncerti, ki se v prazničnih dneh odvijajo v številnih mestih po Sloveniji in tujini, odlična priložnost, kamor se lahko odpravite s svojimi najljubšimi prijatelji, punco/fantom ali pa družino. V zadnjem tednu decembra bo kar nekaj koncertov znanih izvajalcev potekalo na različnih lokacijah po Ljubljani. Odre boste lahko opazili na Pogačarjevem, Novem, Kongresnem trgu in Trgu francoske revolucije. 

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497