Moskisvet.com
Stephen Brookes (levo) in Isaac Richardson sta prvi britanski žrtvi igre Neknominate.

Novice

Toliko so svarili, a je nova smrtna žrtev že tu!

N.J.
13. 02. 2014 08.49
19

Kljub temu, da mediji neprestano opozarjamo na nevarnosti mladostniške igre Neknominate, v kateri udeleženci na najbolj nenavadne načine spijejo ogromne količine alkoholne pijače in nato k nevarnemu pitju izzovejo še svoje prijatelje, so v Veliki Britaniji zabeležili že drugo žrtev.

V Veliki Britaniji so zabeležili še eno smrtno žrtev igre Neknominate. Prva žrtev je bil mladenič iz Irske, Stephen Brookes, drugi nesrečnik pa je 20-letni Isaac Richardson iz Anglije. Prijatelji so ga izzvali, naj spije mešanico vina, viskija, vodke in piva, ko je Isaac spil nevaren koktajl alkoholnih pijač, pa se je zgrudil na tla in padel v komo.

'Boj' se je odvijal na enega običajnih večerov v enem od lokalnih pubov. Isaac je tam popival s prijatelji, nakar so se skupaj odločili, da bodo svoje pitje povzdignili na drugi nivo. Odločili so se, da se bodo igrali Neknominate, Isaacu pa so prijatelji postavili izziv, naj spije nevarno mešanico. Moški, ki je bil tedaj prisoten v pubu je povedal, da mu je Isaac pred smrtjo povedal za igro in da namerava sprejeti izziv ter spiti nevarno mešanico. Ko jo je spil pa je bil isti moški tudi prvi, ki mu je priskočil na pomoč. Za Mirror je povedal: "Ko je spil pijačo, se je zgrudil na tla. Odnesel sem ga na stranišče, da bi ga prisilil v bruhanje, a je nekaj minut zatem izgubil zavest." Odpeljali so ga v bolnišnico, a je bilo žal prepozno. Utrpel je zastoj srca.

Stephen Brookes (levo) in Isaac Richardson sta prvi britanski žrtvi igre Neknominate.
Stephen Brookes (levo) in Isaac Richardson sta prvi britanski žrtvi igre Neknominate. FOTO:

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400