Moskisvet.com
Sergio Ramos poroka

Novice

Ramos na veliko trošil, računa pa ne bo plačal

A.P.
18. 06. 2019 07.14
7

Pred dnevi sta se v Sevilli, v tamkajšnji katedrali, poročila španski nogometaš Sergio Ramos in voditeljica Pilar Rubio. Kapetan madridskega Reala je s temnolaso lepotico v zvezi že od leta 2012, po sedmih letih in treh otrocih pa sta si obljubila večno zvestobo.

Na razkošni poroki – španski mediji so jo poimenovali kar poroka leta – z okoli 400 gosti so bili številni znani obrazi, tako iz sveta športa, politike kot glasbe (David in Victoria Beckham, Sergio Busquets, Jesus Navas, Luka Modrić, Shakira, Gerad Pique, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Fernando Hiero, Roberto Carlos ...).

Zakonca Beckham.
Zakonca Beckham. FOTO: Profimedia

Te bi morali v zameno za milijon evrov prvotno zabavati avstralski rokerji AC/DC, a je po neuspešnih pogajanjih vskočila švedska rockovska skupina Europe. Ramos, ki ima s Pilar tri otroke, in sicer Sergia, Marca in Alejandra, pri svatbi ni štedil. A španski branilec pri Los Blancosih, za katere igra že 14 let, letno zasluži 12 milijonov evrov oz. 206.000 evrov na teden, zato je lahko razmetaval z denarjem.

Nevesta pred prihodom na svatbo.
Nevesta pred prihodom na svatbo. FOTO: Profimedia

Neuradno naj bi poroka, ki sta jo 33-letni Ramos in 41-letna Rubio naznanila pred 11 meseci, stala okoli tri milijone evrov, kljub temu, da si par to lahko privošči, pa bosta mladoporočenka plačala le drobec tega zneska.

Na tako veliki nogi živi najbogatejši človek na svetu
Preberi še
Na tako veliki nogi živi najbogatejši človek na svetu

Vse ostalo naj bi pokril najbogatejši človek na svetu Jeff Bezos, ki sedi na več kot 130 milijardah evrov (150 milijardah ameriških dolarjev). Razlog, da je bil oče Amazona mecen razkošnega dogodka, leži v dejstvu, da španski nogometaš in multinacionalno trgovsko podjetje, ki trguje elektronsko, sodelujeta pri nastajanju dokumentarca o Ramosovem življenju, ki bo ponudil ne le njegovo nogometno zgodbo, pač pa tudi vpogled v zasebno življenje, del dokumentarca, ki bo po svetu zaokrožil čez nekaj mesecev, pa naj bi bil posvečen izključno poroki.

Poročni šopek je bil narejen iz črnih zantedešij, ki se imenujejo tudi rože smrti. Cvetele naj bi le, kadar se približuje smrt bližnjega. Ker imajo obliko fanfar, jih povezujejo tudi z zmago.
Poročni šopek je bil narejen iz črnih zantedešij, ki se imenujejo tudi rože smrti. Cvetele naj bi le, kadar se približuje smrt bližnjega. Ker imajo obliko fanfar, jih povezujejo tudi z zmago. FOTO: Profimedia

Na tej so gostje spili za 10.000 evrov vina (224 teh vrst steklenic vina vinarja Emilia Mora) in 80 steklenic šampanjca Don Pérignon po ceni 174 evrov (skupaj za skoraj 14.000 evrov). Kulinarične specialitete chefa Danija Garcie, ki računa 195 evrov na obrok, naj bi zakonca stale 78.000 evrov. Poroka bi bila lahko še dražja, če legendarna španska pevka Niña Pastori in številni drugi ne bi nastopali brezplačno (pevka flamenka za nastop računa okoli 30.000 evrov). Glasbena skupina Europe naj bi mu zaračunala med 60.000 in 75.000 evri, kar pa je precej manj, kot bi moral odšteti za Avstralce, ki bi ga olajšali za milijon evrov.

Dubrovnik je tako drag, da je še šejka vrglo na ''rit''
Preberi še
Dubrovnik je tako drag, da je še šejka vrglo na ''rit''

Več kot 30.000 evrov sta zakonca zapravila za postavitev zabaviščnega parka, prav toliko naj bi Ramosa stala razsvetljava in vse povezano z njo na  andaluzijskem posestvu, kamor so se povabljenci preselili po cerkvenem obredu.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376