Moskisvet.com
Luka Dončić

Novice

Toliko je Luka Dončić odštel za dve novi nepremičnini v Sloveniji

M.S.
13. 03. 2023 05.00
0

Luka Dončić je preteklo leto v Zadobrovi kupil veliko hišo, za katero je odštel skoraj dva milijona evrov. Še pred tem je seznam svojih nepremičnin povečal za vilo.

Preteklo leto je slovenski košarkar Luka Dončić v Sloveniji kupil kar dve nepremičnini. Za vilo pri igrišču za golf Smlednik je junija odštel 1,84 milijona evrov – kupil jo je od družbe Lumi 7 nepremičnine, ki jo ima v lasti njegova mama Mirjam Poterbin, poroča Reporter – jeseni pa je na široko denarnico razprl še za veliko hišo v Zadobrovi. 17 let stara hiša mu je račun olajšala za 1,9 milijona evrov. Lastnik slednje je 24-letni zvezdnik ekipe Dallas Mavericks in eden najbogatejših Slovencev po izračunih Financ – te so njegovo premoženje ocenile na 49,8 milijona evrov – postal šele nedavno, ko je bil kot lastnik vendarle vpisan v zemljiško knjigo.

Luka Dončić se z ekipo krčevito bori za končnico, slovenskega asa pa zadnje tedne pestijo tudi poškodbe.
Luka Dončić se z ekipo krčevito bori za končnico, slovenskega asa pa zadnje tedne pestijo tudi poškodbe. FOTO: AP
Lepa igralka na oskarjih le malo prepustila domišljiji
Preberi še
Lepa igralka na oskarjih le malo prepustila domišljiji

Po poročanju Reporterja ima omenjena hiša 367 bivalnih "kvadratov", ki so razporejeni čez tri etaže, medtem ko celotna parcela meri skoraj 800 kvadratnih metrov in premore tudi košarkarsko igrišče. Poleg omenjene parcele je Dončić kupil še dve sosednji (obe imata status kmetijskega zemljišča), skupaj pa merijo kar 9500 "kvadratov". Vse skupaj se nahaja blizu avtoceste in obvoznice.

Tako je danes videti najlepša 'vražja Slovenka' Urška Hrovat
Preberi še
Tako je danes videti najlepša 'vražja Slovenka' Urška Hrovat
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382