Moskisvet.com
Drinx

Novice

Oglas

To so 3 čudovita praznična darila iz priljubljene trgovine Drinx

PR
13. 12. 2023 05.00
0

Nakupovanje prazničnih daril je lahko stresno, če ne veste, kaj pokloniti. Svetujemo vam, da takrat zavijete v priljubljeno trgovino Drinx, kjer nudijo bogat izbor daril za prihajajoče praznike.

Brez ideje, kaj pokloniti svojemu poslovnemu partnerju, prijateljici ali bežnemu znancu? Brez skrbi, trgovini Drinx v BTC Ljubljana (Dvorana A) in Drinx Trebnje se ponašata z največjo izbiro vin – belih, rdečih, kot tudi rosejev, proseccov, šampanjcev in penečih vin, v ponudbi pa imajo tudi široko izbiro žganih pijač, delikates in kozarcev. V predprazničnem času so v svojem katalogu daril pripravili tudi skrbno izbrane darilne pakete za vsak okus in žep. Da vam olajšamo izbiro, smo pripravili 3 ideje, ki so nas najbolj navdušile.

Vino in čokolada za vsak okus

Ne glede na to, za koga gre, z vinom in čokolado nikoli ne morete zgrešiti. V trgovini Drinx imajo posebne že delno predpripravljene darilne pakete, ki poleg rdečega/belega vina ali penine po izbiri vključujejo še gurmansko pašteto Kodila, klobasice Biosing in slasten čokoladni namaz z lešniki Venchi, vse skupaj elegantno zapakirano v darilno embalažo. 

Prava pijača zanjo in zanj

V spletni in fizičnih trgovinah Drinx najdete tudi bogato ponudbo pijač za tiste z najzahtevnejšim okusom – viskiji višjega cenovnega razreda, vse od škotskega Glenturreta do prestižnega Yamazakija ali Octomoreja, bodo zagotovo razveselili predvsem tiste, za katere ima ta pijača tudi zbirateljsko vrednost, nežnejši spol pa bo navdušen nad izbrano ponudbo penečih vin – del teh je prav tako lahko pakiran v ljubke darilne embalaže. Nas je posebej navdušila Franciacorta Rose 61 z dolgo obstojnimi mehurčki in aromami po gozdnih sadežih, jabolku in citrusih.

Pestra ponudba daril zanjo in zanj v trgovini Drinx.
Pestra ponudba daril zanjo in zanj v trgovini Drinx. FOTO: Arhiv naročnika

Gurmanske specialitete

Če poklanjate darilo velikemu gurmanu, ne morete zgrešiti, če mu podarite katerega od suhomesnatih izdelkov najvišje kakovosti ali prefinjenih paštet, če boste obdarovali sladokusce, pa bodo ti zagotovo navdušeni nad različnimi sortami čokolade Venchi. Pri Drinxu niso pozabili niti na kuharske mojstre; ti se bodo razveselili vrhunskih bakrenih posod in pekačev Falk, večnamenskega noža Santoku ali prestižnih olivnih olj Monterosso.

V iskanju pravega darila raziščite tudi široko izbiro piva, ginov, vodk, likerjev in vseh ostalih pijač. Obdarujte z okusom in raziščite celo ponudbo, ob nakupu nad 40 EUR pa izkoristite tudi brezplačno dostavo. 


Naročnik oglasnega sporočila je Drinx.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382