Moskisvet.com
moška figa - 5

Stil

To si ženske mislijo o moških s 'figo'

N.J.
15. 07. 2015 07.55
18

Poleg tega, da so moderne daljše brade, se zadnje čase vse več moških (znova) odloča tudi za daljše lase. Nekateri jih imajo spuščene, drugi spenjajo v čop, popularne pa so tudi 'fige. Vas zanima, kaj si ženske v resnici mislijo o tem modnem trendu?

Ameriški spletni portal westcoastshaving.com je izvedel anketo, v kateri so ženske spraševali, kaj menijo o moških s 'figo' na glavi. 13,7 odstotka jih je odgovorilo, da jim je zelo všeč, 23,4 odstotka jim je všeč, 35,5 odstotka jih ne mara, 'sovraži' pa figo 27,4 odstotka vprašanih.

Napisati so morale tudi, kaj je prvo, na kar pomislijo, ko zagledajo moškega s takšno pričesko. Prvih pet pridevnikov, je tako: poženščen, moderen, čudaški, seksi, vroč. Precej mešana mnenja, kajne?

Kar zadeva zmenkarije z moškimi z 'bunko' na glavi, je razmerje približno 40:60; 40 odstotkov bi jih šlo na zmenek, 60 pa ne, čeprav vsi vemo, da ko pride do dejanske situacije, pričeska naenkrat ni več tako pomembna.

Če vam je takšna pričeska torej všeč, si jo kar omislite. Ne ozirajte se preveč na mnenje žensk – če jih boste očarali z drugim lastnostmi, jih bo pričeska prav eno figo brigala.Morda se morajo pa le navaditi, kot smo se mi morali navaditi njihovih našobljenih ustnic in še marsičesa ...

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497