Moskisvet.com
Samsung QLED televizor

Novice

Oglas

To poletje bo v znamenju športov - pripravite dnevno sobo za užitke v tekmah

PR
14. 05. 2024 05.00
0

Ko poletje zavrti svoj športni vrtinec, je čas, da svoj dnevni prostor spremenite v pravo športno areno. Zamislite si: udobno zleknjeni na kavču, s kozarcem ohlajene pijače v roki, ste priča največjim športnim spektaklom leta. V središču vsega tega je Samsung Neo QLED 8K televizor in vrhunski soundbar, ki iz vaše dnevne sobe ustvarita epicenter športnih užitkov.

Z vsakim golom, vsakim odločilnim udarcem in vsakim zmagoslavnim trenutkom boste čutili, kot da ste na prizorišču, v središču dogajanja. Samsung tehnologija vam omogoča, da živite za vsako sekundo igre in prinaša pravo stadionsko atmosfero v vaš dom. Uživajte v poletju polnem navdušenja in delite strast do športa s prijatelji in družino v najboljšem možnem okolju – vaši dnevni sobi.

Središče vaše domače tribune

Samsung Neo QLED 8K vam prinaša izkušnjo gledanja, ki je tako živa in detajlna, da boste čutili kot da sedite ob robu igrišča. Najnovejši procesor NQ8 AI Gen3 zagotavlja, da je vsaka podrobnost kristalno čista, ne glede na izvorno resolucijo vsebine, kar omogoča, da prav vsaka scena oživi pred vašimi očmi. Tehnološki vrhunec prinaša dvakrat hitrejšo nevronsko procesno enoto (NPU) v primerjavi s svojim predhodnikom in poveča število nevronskih mrež z 64 na impresivnih 512. Nadgradnja omogoča, da procesor NQ8 AI Gen3 ponuja 25-krat večjo zmogljivost nevronskih omrežij kot procesor NQ4 AI Gen2, ki ga najdemo v prejšnjih modelih Neo QLED.

Samsung Neo QLED 8K 
Samsung Neo QLED 8K  FOTO: Arhiv naročnika

V kombinaciji z inovativno Brezkončno zračno obliko, televizor ne le izgleda elegantno, temveč zagotavlja, da vsaka podrobnost vsebine izstopa v vsem svojem sijaju. 

Poleg tega je Samsung s svojo novo funkcijo, Profesionalna izboljšava gibanja z umetno inteligenco (AI Motion Enhancer Pro), postavil nove standarde pri prikazu športnih vsebin. Tehnologija, ki jo poganja napredni procesor NQ8 AI Gen3, rešuje izzive, kot je popačenje žoge – pogosta težava pri hitrih športnih igrah. S sposobnostjo samodejnega zaznavanja vrste športa in uporabo modelov globokih učenj za natančno sledenje gibanju žoge, funkcija zagotavlja, da je vsak gib, udarec in tek na zaslonu prikazan z neverjetno natančnostjo. To pomeni, da boste vsak dramatičen trenutek videli tako jasno, kot da bi bili del dogajanja, kar še poveča vašo vpletenost in užitek pri gledanju.

Akustična odličnost

Da vaša športna izkušnja ne bo le vizualno impresivna, Samsung soundbar s tehnologijo Dolby Atmos in Q-Symphony dopolnjuje slike z bogatim in prostorskim zvokom. Vsak navijaški vzklik, sodnikov žvižg ali strel na gol bo zvenel tako realistično, kot da ste dejansko tam. Soundbar je zasnovan tako, da deluje v harmoniji s televizorjem, kar ustvarja popolno zvočno kuliso za vaše športne dogodke.

Samsung soundbar
Samsung soundbar FOTO: Arhiv naročnika

Globina, ki spreminja vizualno izkušnjo

Samsung je nadgradil svojo tehnologijo s funkcijo Resnično profesionalno izboljšanje globine (Real Depth Enhancer Pro), ki s pomočjo naprednega globokega učenja umetne inteligence in natančnega nadzora nad mini LED diodami prinaša novo dimenzijo v gledanje dinamičnih prizorov. Ta funkcija inteligentno analizira in prepoznava elemente prizora, ki bi pritegnili človeško oko, ter jih izpostavi, s čimer ustvari bolj poglobljen in tridimenzionalen vizualni učinek. S tem ko določene dele slike poudari in druge nežno zadrži v ozadju, televizor Neo QLED prinaša izkušnjo gledanja, ki ni le živa, ampak tudi izjemno realistična, kar je še posebej opazno pri hitro premikajočih se športnih dogodkih in akcijskih filmih.

Samsung Neo QLED 8K 
Samsung Neo QLED 8K  FOTO: Arhiv naročnika

Televizor Samsung QN900D, ki je bil s strani Trusted Reviews ocenjen s petimi zvezdicami in oznako 'Zelo priporočljivo' - 'Highly Recommended', predstavlja vrhunec v tehnologiji televizorjev. Pohvale se nanašajo predvsem na izjemno kakovost slike, ki je "revolucionarno dobra". Poudarja se, kako upscaler dodaja neverjetno mero detajlov že tako podrobnim delom 4K slik, kar dejansko pretvori 4K v 8K pred vašimi očmi. Prav tako so kritiki izpostavili "osupljivo svetlost, izjemen kontrast LCD-zaslona, bogate barve in revolucionarno obdelavo za povečanje ločljivosti, ki dokazujejo, da ne potrebujete vsebine 8K, če želite izkoristiti prednosti televizorja 8K".

Televizor Samsung QN900D predstavlja vrhunec v tehnologiji televizorjev.
Televizor Samsung QN900D predstavlja vrhunec v tehnologiji televizorjev. FOTO: Arhiv naročnika

To poletje pustite, da Samsung Neo QLED 8K in soundbar odprejo novo dimenzijo domačega navijanja, kjer vsak kotiček vašega dnevnega prostora postane tribuna, polna čustev in športnih užitkov.

Vstopite v novo Samsung AI TV dobo

Uživajte v WOW učinku, saj vam ob nakupu določenih modelov televizorjev podarjamo številna darila in popuste. Na primer, ob nakupu Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED večjem od 163 cm vam podarimo zvočnik Music Frame, darilni popust v vrednosti do 400 EUR in zvočnik soundbar Q serije. Ob nakupu The Frame večjem od 138 cm prejmete okvir za The Frame, darilni popust do 400 EUR in zvočnik Music Frame. 

Ob nakupu televizorja Neo QLED in OLED velikem 138 cm vam podarimo zvočnik Music Frame in darilni popust v vrednosti do 400 EUR. 

Ob nakupu Neo QLED ali The Frame velikih 108 ali 127 cm pa vam podarimo zvočnik Music Frame.

Promocija traja do 14. 5. 2024 ali do porabe zalog daril. Za več informacij o promociji in pravilih obiščite spletno stran Samsung.

Uživajte v WOW učinku s posebnimi darili in popusti
Uživajte v WOW učinku s posebnimi darili in popusti FOTO: Arhiv naročnika


Naročnik oglasa je Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400