Moskisvet.com
Tako se je zahvalila svojim oboževalcem.

Novice

To pa je zahvala!

Ni.J.
01. 06. 2012 15.01
10

Kim Kardashian sicer že ima 15 milijonov oboževalcev na družbenem omrežju Twitter, vendar pa se je danes posebej zahvalila še dvema milijonoma oboževalcev, ki ji sledijo na Instagramu. Kako?

Mokra in divja Kim Kardashian.
Mokra in divja Kim Kardashian. FOTO: Twitter

31-letna zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian se je oboževalcem na družbenem omrežju Instagram zahvalila na prav poseben način. Vse ’seksi zveri’, kot jih je sama poimenovala, je nagradila s svojo fotografijo, na kateri je oblečena le v seksi spodnje perilo, visoke oprijete škornje in usnjeno jakno. ″Hvala dvema milijonoma seksi zveri, ki mi sledijo na Instagramu! Za vas imam majhno presenečenje,″ je zapisala na Twitter in poleg pripela še povezavo do njenega Instagram računa.

Kim od nekdaj rada nagrajuje svoje oboževalce in jih preseneča s svojimi fotografijami, na katerih je v zapeljivih položajih in nekoliko bolj pomanjkljivo oblečena. Nedavno je namreč objavila tudi zapeljive fotografije, na katerih je oblečena zgolj v oranžen bikini in bež majico, če bi temu sploh lahko rekli majica, in poleg vsega še mokra. Da bi vse skupaj še dodatno začinila, pa je dopisala še ’Wet&Wild!’ (’Mokra in divja’).

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497