Moskisvet.com
Poslušanje glasbe

Novice

To je zadnji trend, ki omogoča vrhunsko zvočno in vizualno izkušnjo

V.H.
16. 06. 2021 06.00
0

Vpliv glasbe ni zanemarljiv, saj nas lahko spravi v jok, smeh, romantično razpoloženje ali še kaj drugega. Ni skrivnost, da pri izbiri glasbe ne gre vedno samo za naključje, saj bi lahko celo rekli "povej, kaj poslušaš, in povem ti, kako se počutiš". In zakaj si ne bi privoščili najboljše glasbene izkušnje? Več o tem razkrivamo v nadaljevanju.

Glasba nas spremlja že od nekdaj, ob njej smo prvič zaplesali, proslavljali svoj uspeh, se veselili s prijatelji, se predali strastem in še in še. Samo pomislite, koliko lepih spominov se v vas prebudi, ko zaslišite določeno pesem. Zdaj imate idealno priložnost, da poskrbite še za več nepozabnih trenutkov – vedno in povsod.

Moč in pomen dobre glasbe

Ni skrivnost, da glasba izjemno vpliva na naše razpoloženje, saj z njo hitro in enostavno poskrbimo za vzdušje, kot si ga želimo. Ob njej se sprostimo, motiviramo, zabavamo ali uživamo v večeru v dvoje. Priznajmo si, da je vsako doživetje še boljše in lepše s skrbno izbrano glasbo.

Potencira naša čustva

Glasba potencira naša čustva, na primer večer v družbi ljubljene osebe je zagotovo bolj romantičen in prijeten ob nežni glasbi, kot tudi vemo, da ni prave zabave brez pesmi, ki še dodatno dvignejo razpoloženje. Ob priljubljenih pesmih z veseljem zapojemo, plešemo ali se samo brezskrbno zabavamo. Prav zato je glasba nepogrešljiva ob mnogih dogodkih, kot so praznovanja rojstnih dni, obletnic, proslav in podobno, ki se nam prav zaradi glasbe toliko bolj vtisnejo v spomin.

Zmanjšuje stres in deluje sproščujoče

Hiter življenjski tempo nas vse bolj obremenjuje, zato je še posebej pomembno, da se znamo tudi sprostiti. Ob sproščujočih zvokih in melodijah se lahko vsaj malo odmaknemo od vsakodnevnih skrbi, številnih opravkov in težav. Glasba pri tem zanesljivo pomaga, saj naj bi zmanjševala stres in spodbujala pozitivne občutke, zato si jo le privoščite po napornem dnevu, pod tušem, pred spanjem oziroma kadar koli je to le mogoče.

Služi kot odlična motivacija pri vsaki športni aktivnosti

Se vam je že zgodilo, da niste mogli biti pri miru ali vam je bilo težko sedeti ob malo bolj divjih in poskočnih ritmih? Določena glasba vas lahko še dodatno motivira pri fizičnih aktivnostih, pa naj bo to ples, tek, pohodništvo, fitnes, aerobika in tako naprej, hkrati pa lahko dosežete boljše rezultate. Ob stimulativni glasbi se nam zdi vsaka dejavnost manj naporna, hkrati pa je naš energijski izkoristek zato samo še večji.

Glasba povezuje in narekuje trende

Glasba ima pomembno vlogo v naši družbi, tako izobraževalno kot povezovalno, saj se prek nje povezujemo v skupine in zadovoljujemo svoj občutek pripadnosti. Še več, glasba narekuje številne trende, od izražanja, mode, življenjskega sloga do najaktualnejših tem, ki danes prevladujejo v družbi.

Najnovejši trend, ki omogoča popolno zvočno in vizualno izkušnjo 

Torej ne moremo zanikati, da ima glasba pomembno vlogo v našem življenju, in zakaj ne bi izbrali najboljše ponudbe, s katero boste dobili neomejen dostop do vrhunske glasbene izkušnje?

Telemach je razširil svojo ponudbo z glasbeno platformo TIDAL, ki vam omogoča dostop do več kot 70 milijonov skladb vseh zvrsti, na tisoče skrbno izbranih glasbenih seznamov predvajanja (playlist), 250.000 videoposnetkov v najvišji kakovosti – vse brez oglasov.

Glasbena platforma TIDAL
Glasbena platforma TIDAL FOTO: Arhiv ponudnika

Izbirate lahko med prilagojenimi glasbenimi priporočili po svojem okusu, hkrati pa lahko ustvarite tudi lastne sezname svojih najljubših pesmi. To pa še ni vse, saj so vam poleg glasbe na voljo tudi ekskluzivne video vsebine, glasbeni videoposnetki, pa tudi nastopi glasbenih zvezd v živo, intervjuji, podcasti, poslušanje novih albumov in srečanja z ustvarjalci.

Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev brez doplačila. Za vse uporabnike, ki bodo sklenili novo ali podaljšali obstoječe naročniško razmerje do 31. avgusta 2021 za katerikoli paket EON ali VEČ, pa je uporaba storitve TIDAL Premium na voljo promocijsko, in sicer za čas trajanja pogodbene obveznosti, to je 24 mesecev. Aktivacija je možna na portalu Moj Telemach.

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376