Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

To je nova teksaška policistka!

U.S.
18. 03. 2013 15.03
17

Brez skrbi, fantje, v resnici vas postavna Tricia Helfer ne bo ustavila na cesti. Vlogo policistke bo igrala zgolj v seriji Killer Woman, v kateri bo imela eno glavnih vlog. Da je vloga kot nalašč zanjo, je bila prepričana Sofia Vergara, ki bo priljubljeno argentinsko serijo tudi prilagodila za ameriški trg.

Tricia Helfer je postavna Kanadčanka, ki je navdušila Sofio Vergara, takoj ko sta se spoznali. Sofia bo s producentom Benom Silvermanom za televizijsko hišo ABC pripravila angleško verzijo nadvse priljubljene argentinske serije Mujeres Asesinas, Killer Women. Da je uspeh serije zagotovljen, so prepričani mnogi. Tega pa niti ni težko predvideti, če vemo, da serija v državah, kjer jo že predvajajo, podira vse rekorde gledanosti.

Blestela bo v vlogi šerifove hčerke

V vlogi Molly Parker se bo tako predstavila lepa Tricia, ki se bo pridružila moškemu kolektivu teksaških rangerjev (tj. poseben oddelek znotraj teksaške policije, ki skrbi za javno varnost). Molly je brezčutna in odločna. Vedno doseže cilje, ki si jih zastavi, in pri tem ne izbira sredstev. Šerifova hčerka je tudi odlična zasliševalka. Obenem se lahko pohvali z nazivom Miss Texas 1992. Nad njeno lepoto so očarani mnogi, ki se znajdejo navzkriž z zakonom. Tricia bo tudi zato kot nalašč za omenjeno vlogo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497