Moskisvet.com
Frozen Chook - 10

Novice

To je nov (bizaren) trend

N.J.
13. 10. 2015 08.09
47

Razgaljeni selfiji, našobljene ustnice, fotografiranje zadnjic ... zdaj splet preplavljajo fotografije popolnoma golih ljudi, posnete na različnih lokacijah in z eno skupno stvarjo: akterji so postavljeni v položaj piščanca.

 Ljudje se slačijo in se, kot pravijo, nastavljajo v položaje zamrznjenih piščancev. Fenomen, znan tudi kot 'Zmrznjeni piščanec' (angl. Frozen Chook), gre zdaj po sledeh v preteklosti izjemno popularnega 'plankinga', pri čemer je šlo za to, da so ljudje pozirali na čim bolj nevarnih lokacijah.

V pozi zmrznjenega piščanca tako ljudje pozirajo praktično povsod, nekateri pa se poslužujejo resnično ekstremnih in nevarnih podvigov: pozirajo na nevarnih krajih,v gorah, na vrhu klifov in podobno, nekdo pa je recimo poziral prekrit s polivinilom.

Čeprav se nekaterim zdi to zabavno, se mnogi strinjajo, da gre za prekoračitev meje dobrega okusa. "Vse se je začelo za šalo na neki zabavi in naletelo je na pozitiven odziv," je za BuzzFeed News povedal predstavnik facebook strani Frozen Chook. "Naša skupina je zaprta. Nalagamo videoposnetke in fotografije, ki jih delimo med seboj, od tu pa se je zadeva razširila."

Kaj pa vi menite o tem pojavu?

 

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497