Moskisvet.com
Robi in Žan v besednem dvoboju

Novice

To je njegov 'masterplan'!

N.J.
04. 12. 2015 10.31
4

Gostilni išče šefa, najbolj gledanemu šovu te jeseni, se iztekajo zadnji dnevi in boj za zmago postaja vse bolj očiten. Za nagrado v višini 100.000 evrov se borijo še štirje tekmovalci: Tomaš, Žan, Blaž in Robert. Kateremu bo uspelo premagati preostale konkurente in osvojiti glavno nagrado? 31-letni Robert je že izdal svojo taktiko – pa bo uspešna?

Robert Dežutelj
Robert Dežutelj FOTO: POP TV

31-letni Robert, ki prihaja iz Ljubljane, je v preteklosti že sedel na vročem stolu in se vrnil v Gostilno. Poklicni kuhar je svoji vajenki Špeli nedavno razkril svojo taktiko. V pričakovanju izziva je izjavil »Bom ruknil tale dvoboj, se usedel na vroči stol, dam Žakija na vroči stol, ga premagam, in to je to.« Špela je izpostavila sicer dvom, kako je sploh mogoče premagati Žana, glede na to, da je že tolikokrat zmagal na vročem stolu, a Robert verjame, da je Ljubljana dovolj močna in da bi Ljubljančani raje kot za Žana glasovali zanj. »Sej bo šel v finale pol, jaz pa domov,« je nato dejal po krajšem razmisleku.

Kot se je izkazalo, se njegov načrt že uresničuje – vsaj deloma. Oba z Žanom sta namreč pristala na vročem stolu, a dvoboj bo za Roberta vse prej kot enostaven, saj je Žan preživel že več vročih stolov.

Robert, očka Nika in Lane, je tako kot Žan po izobrazbi kuhar, le da ima kar nekaj let izkušenj več. Glede tega, kdaj je prvič začutil ljubezen do kuhanja, je že pred vstopom v šov dejal, da je iskrica preskočila, ko je začel hoditi v kuharsko šolo. »Navdušil pa me je mentor, pri katerem sem bil vajenec,« je dodal. V tednih, ki jih je preživel v šovu Gostilna išče šefa, je nabral veliko izkušenj, sotekmovalci ga imajo radi, saj vedno najde prave spodbudne besede in jim vliva optimizem. To je nedavno izpostavil tudi Blaž, ki je dejal, da ga brez Roberta morda ne bi bilo več v šovu.

Robertu kuhanje pomeni »strast, ljubezen in sprostitev«. In čeprav je njegova najboljša specialiteta menda riba kovač, narejena na 'flisar način izpod peke', kakor ga je poimenoval, je njegova najljubša jed preprosto dunajski zrezek, poleg pa si proivošči kokakolo.

Robi in Žan v besednem dvoboju
Robi in Žan v besednem dvoboju FOTO: POP TV
Bo Robertu uspelo priti v veliki finale ali bo le še ena 'žrtev' Žana? Ne zamudite sobotne oddaje: ob 20h na Pop TV in na Voyo.si!

Bliža se veliki finale!

Veliki finale Gostilna išče šefa bo na sporedu 12. decembra ob 20.00, ko bo Gostilna išče šefa dobila velikega zmagovalca. Kljub tekmovanju in napetosti bo vzdušje v finalni oddaji sproščeno, saj se bodo spomnili najbolj zabavnih trenutkov sezone. Pa tudi napeto, saj bodo poleg zgovornih komentatorjev in šefa Bineta tam tudi izpadli tekmovalci.

Če kaj ni bilo izrečeno v gostilni, bo morda sedaj. Posebnost letošnje sezone bo ta, da bodo denarne nagrade dobili tudi drugo, tretje in četrto uvrščeni.

Dobitnik glavne nagrade 100.000 EUR in avta hyundai i20 bo postane le eden izmed finalistov, o zmagi pa bodo odločali gledalci.

Prvouvrščeni bo zmago prinesel tudi svoji vajenki, ki bo prejela 10.000 evrov.

Eden od gledalcev pa bo prejel klic voditelja Boštjana Romiha in postal lastnik avtomobila Hyundai tucson!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630