Moskisvet.com
Brivnik

Novice

Oglas

To je najboljše darilo za moške

P.R.
23. 12. 2022 05.00
0

Iskanje popolnega božičnega darila za moške v vašem življenju lahko predstavlja precejšen izziv. Težko je vedeti, kaj bodo resnično vzljubili in cenili, in zlahka lahko občutite, da ste izčrpali vse možnosti obdarovanja - predvsem, če moškega obdarujete že vrsto let za vse vrste praznovanj. Ne glede na to, ali nakupujete za svojega moža, očeta, brata ali prijatelja, se lahko vedno zanesete na en izdelek.

Brivnik, ki bo razveselil prav vsakega moškega.

Ste tudi vi že kdaj prejeli darilo, ki nikakor ni bilo koristno in je v vašem domu samo nabiralo prah? Seveda pa smo vsi že prejeli neosebno ali nepremišljeno darilo, kot na primer bombonjero in buteljko. Če obdarujete moškega v svojem življenju, mu seveda ne želite kupiti nečesa, kar bi sodilo v ti dve kategoriji, zato je tehten premislek obvezen. Philipsov S9000 brivnik je darilo, ki bo zaradi vseh svojih prednosti navdušilo prav vsakega moškega. 

Brivnik
Brivnik FOTO: Arhiv naročnika

Najinteligentnejši brivnik na svetu, ki ga poganja umetna inteligenca.

Vsak moški je edinstven. Tipi kože in dlak so različni, kot so različne osebnosti in ta brivnik se prilagaja prav vsakemu. S pomočjo umetne inteligence, tehnologija SkinIQ v brivniku Philips serije 9000 vodi uporabnike v realnem času, opozarja na spremembo pritiska ali giba za prilagojeno britje z optimalnimi rezultati.

Moški se v vsakdanjem življenju soočajo tudi z različnimi pritiski, toda ko gre za dlake na obrazu, lahko Philips moškim olajša vsaj ta pritisk. Vgrajen senzor Pressure Guard v brivniku Philips serije 9000 vodi uporabnike, da uporabijo ustrezen pritisk za učinkovito in natančno britje za največje udobje kože. Inovativni svetlobni signal pa pokaže, če je pritisk prenežen ali premočan, tako, da uporabnik lahko vedno naredi prav.

Brivnik
Brivnik FOTO: Arhiv naročnika

Tehnologija, ki skrbi za uporabnika.

Vsak včasih potrebuje pomoč, ali pa potrditev, da ravna prav. Tudi pri opravilih, ki jih opravlja pogosto, kot npr britje. Senzor brivnika Philips serije 9000, za nadzor gibanja sledi gibom britja in nudi smernice za učinkovitejšo tehniko ter zagotavlja največje udobje. 

Ko se uporablja z aplikacijo Philips GroomTribe, brivnik preverja, ali so krožni gibi učinkoviti, in zagotavlja povratne informacije v realnem času. Nazadnje, zaščitni premaz SkinGlide zmanjša trenje na koži za 25%, kar zmanjša draženje kože, zato lahko moški po britju samozavestno stopijo v novi dan.

Če iščete najboljše darilo za moške v svojem življenju, je prava izbira Philipsov S9000 brivnik - še posebej, če ste v časovni stiski. Za pomoč pri nakupu pa vam Božiček nudi neverjeten popust, da boste lahko čim prej lahko podarili dar gladke kože in enostavnega britja. Kliknite TUKAJ in svojim bližjim zagotovite edinstven brivnik in nepozabno obdarovanje.

Naročnik oglasa je Philips Slovenija

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497