Moskisvet.com
Devet tednov in pol - 3

Novice

To je najbolj erotični film vseh časov!

N.J.
29. 03. 2013 14.34
3

Bralci britanskega časopisa in spletne strani The Sun so izglasovali najbolj erotični film vseh časov. Izbrali so film Devet tednov in pol, v katerem se erotiki in strastem predajata Kim Basinger in Mickey Rourke. Je film upravičeno zmagal? Poglejte si najbolj seksi prizore!

Film Devet tednov in pol, v katerem glavni vlogi pripadata legendarnemu igralcu Mickeyju Rourku in seksi igralki Kim Basinger, velja za najbolj erotični film vseh časov. V raziskavi britanskega časopisa in spletne strani The Sun je sodelovalo 35.000 oseb, skoraj tretjina, kar 11.000 ljudi, pa je izglasovalo prej omenjeni film, erotični triler iz leta 1986.

Na drugo mesto se je s 5400 glasovi uvrstil film Monster's Ball s Halle Berry in Billyjem Bobom Thorntonom v glavnih vlogah, na tretje pa Unfaithful z Diane Lane in Olivierjem Martinezom. Seksi prizori s Kate Winslet in Leonardom DiCapriom iz Titanika so dosegli komaj četrto mesto, sledili so lezbični prizori iz filma Mulholland Drive.

Erotični triler Devet tednov in pol iz leta 1986 velja za klasiko, v njem pa sta blestela Kim Basinger in Mickey Rourke. Da gre za pravi erotični triler, pričajo mnogi prizori – od masturbacije, zapeljevanja s hrano, striptizom, ledom in igricami pa do vročega in prvinskega seksa po dežju, v kuhinji, zvoniku ...

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497