Moskisvet.com
Vladimir in Julija.

Novice

To je mladenka, ki je zasnubila Vladimirja Putina

A.P.
09. 03. 2020 08.44
0

Ivanovo je rusko mesto 250 kilometrov oddaljeno od Moskve. Upravno središče Ivanovske oblasti je nedavno obiskal ruski predsednik Vladimir Putin, ki je najbolj zaželeni samski moški v Rusiji. Za številne Rusinje je pravi seks simbol in podoba popolnega moškega. Takšnega mnenja je tudi Julija Šilova, prebivalka Ivanova, ki ni zgubljala časa in je ruskega predsednika že na prvem srečanju prosila za roko.

Med službenim obiskom mesta Ivanovo, ki velja za tekstilno prestolnico Rusije in je znano tudi kot ''mesto nevest'' ter ''ruski in rdeči Manchester'', pa tudi ''domovina prvega sovjeta'', se je ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu zgodilo nekaj nenavadnega.

Med pogovorom s tamkajšnjimi prebivalci ga je med drugim odgovorila 28-letna Julija Šilova, ki je tako mimogrede Putinu dejala: ''Poroči se z mano.'' Predsednika je to presenetilo a po začetnem oklevanju v smehu dejal, da bo premisli. Julija mu je na to nekaj zašepetala na uho.

Putin je v mestu obiskal otroško kliniko.
Putin je v mestu obiskal otroško kliniko. FOTO: Profimedia
Tako si je Putin zlomil nos
Preberi še
Tako si je Putin zlomil nos

Kasneje je na novinarski konferenci Putin dejal, da ne želi odgovarjati na trivialna vprašanja, da pa so takšne stvari včasih neizogibne. ''Ivonovo je bilo od nekdaj kraj nevest in danes sem tudi sam dobil ženitno ponudbo. Zdi se mi, da so bile kamere prižgane,'' je dejal 67-letni Putin, ki je prepričan, da bo zaradi te gesta Rusinja postala znana po vsej državi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ko skupaj zaplešeta Putin in Bush: še nikoli videni arhivski posnetek
Preberi še
Ko skupaj zaplešeta Putin in Bush: še nikoli videni arhivski posnetek

Oglasila se je tudi Julija, ki je dejala, da ni prepričana, da bo do poroke res prišlo. ''Poslala sem mu fotografijo z mojo telefonsko številko, zdaj pa moram počakati kakšen bo odgovor,'' je dejala samozavestna mladenka, ki tako tako Putin ni poročena in občuduje predvsem njegov pogum, odločnost in podjetniško žilico.

Vladimir in Alina leta 2001.
Vladimir in Alina leta 2001. FOTO: Profimedia

''Lepa sem, mogoče mu bom všeč,'' pravi 28-letna igralka v otroškem gledališču, ki ima šanse, saj najbolj zaželeni samski moški v Rusiji po ločitvi od Ljudmile ni izključil možnosti, da se nekoč ponovno poroči, čeravno se ugiba ali se ni vmes poročil z nekdanjo ritmično gimnastičarko Alino Kabajevo.

Vladimir in Julija.
Vladimir in Julija. FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382