Moskisvet.com
Jajce- naslovna

Zabava

Resnica o jajcu, ki je najpopularnejše na svetu! Zakaj?

M. A.
17. 01. 2019 10.20
0

Če uporabljate Instagram, so možnosti, da niste naleteli na kakšno fotografijo klana Kardashian-Jenner, skorajda nične. Mojstrice samopromocije so ene najbolj sledenih osebnosti na svetu, Kylie Jenner pa si je lastila tudi rekord za najbolj všečkano fotografijo v zgodovini. Do zdaj.

Čeprav nihče z gotovostjo ne ve, zakaj so znane, sestre klana Kardashian in Jenner poznamo vsi. Tri sestre Kardashian, Kim, Khloe in Kourtney, imajo skupaj 281,3 milijona sledilcev, sestri Jenner, Kylie in Kendall pa 225 milijonov. Zavidanja vredni statistiki svojih 24,3 milijona sledilcev doda še matriarhinja družine, Kris Jenner, kar pomeni, da omenjenemu klanu skupaj sledi kar 530,6 milijona ljudi.

Zaradi omenjene statistike ne preseneča podatek, da je najbolj všečkano fotografijo v zgodovini družbenega omrežja objavila ena od sester. Ko je Kylie Jenner 6. februarja lani delila fotografijo svoje roke, v kateri je držala prstek pravkar rojene hčerke Stormi, je svet ponorel, fotografija pa je zbrala več kot 18 milijonov všečkov.

A nekdo s prevlado Kardashianovih očitno ni bil zadovoljen, zato je pred desetimi dnevi, 4. januarja, odprl nov Instagram profil in ga preprosto poimenoval world_record_egg, na njem pa objavil fotografijo jajca, ob katero je zapisal: ’Skupaj lahko postavimo svetovni rekord in osvojimo naziv najbolj všečkane fotografije na Instagramu. Skupaj lahko premagamo rekord Kylie Jenner!’

Ta fotografija je bila do nedavnega najbolj všečkana fotografija na Instagramu.
Ta fotografija je bila do nedavnega najbolj všečkana fotografija na Instagramu. FOTO: Instagram

Fotografija je do tega trenutka zbrala že več kot 46,8 milijona všečkov in tako je fotografija jajca postala najbolj všečkana fotografija v zgodovini človeštva. Kylie Jenner se je na nov rekord sicer že odzvala z videom, ki pa ni dosegel njenih pričakovanj. Ob tem se je oglasila tudi oseba, ki se skriva za jajcem, in povedala, da je jajce zgolj začetek. Le kaj sledi?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400