Moskisvet.com
Lindsey Vonn

Novice

Tinina tekmica pred oltar z osovraženim Woodsom?

U.S.
13. 03. 2013 15.28
44

Le nekaj dni po tem, ko je v javnost pricurljala vest, da je nekdanja žena Tigerja Woodsa Elin Nordegren srečo našla v objemu 20 let starejšega premogovniškega magnata, medije s svojo romanco polni še slavni golfist. Znova naj bi ga zasačili s poškodovano smučarko Lindsey Vonn. Še več – parček naj bi razmišljal celo o poroki!

Tiger na igrišču znova blesti.
Tiger na igrišču znova blesti. FOTO: Reuters
Golfist Tiger Woods, ki je po tem, ko so ga zasačili med varanjem takratne žene, postal eden najbolj osovraženih Američanov, naj bi znova našel svojo srečo. Čeprav sta romanco oba s smučarko Lindsey Vonn – o njej se je pisalo takoj po tem, ko so ju skupaj ujeli na belih strminah v Koloradu – zanikala, Lindsey je celo dejala, da jo je Tiger zgolj najel, da bi ga naučila bolje smučati, zdaj medsebojne naklonjenosti ne moreta več skrivati.

Skupaj sta proslavljala

Trenutno drugi golfist na svetu je imel pred dnevi prav poseben razlog za slavje. Uspelo mu je osvojiti drugo turnirsko zmago v letošnji sezoni in ob tej priložnosti si je zaželel prav posebne družbe. In to ni bil nihče drug kot njegovo novo domnevno dekle, svetovno znana smučarka Vonnova.

Ljubezen jima koristi

37-letni Tiger naj bi po poročanju ameriških tabloidov svojo romanco z 28-letno Lindsey začel že novembra lani. Od takrat je osvojil že dva velika turnirja, zato mediji namigujejo, da ljubezenska zveza z deset let mlajšo smučarko nanj dobro vpliva. Spomnimo, da je po nesrečnem padcu ene najboljših alpskih smučark na svetovnem prvenstvu v Schladmingu ponjo poslal kar zasebno letalo, ki je nato poškodovano zvezdnico odpeljalo v bolnišnico v Vailu.

Lindsey Vonn
Lindsey Vonn FOTO:

Razmišlja o poroki

Golfist naj bi prijateljem že zaupal, da goji do smučarke posebna čustva in da razmišlja o tem, da bi jo tudi uradno zaprosil za roko. "Tiger ni obupal nad poroko. Pravzaprav že razmišlja o tem, da bi znova stopil pred oltar in da je Lindsey tista prava," je ameriškim medijem razkril Tigerjev bližnji prijatelj. Zdaj, ko Lindsey okreva po poškodbi kolena in ima več prostega časa, ves čas tičita skupaj. Praktično sta nerazdružljiva, je še razkril. In tako naj bi nedavno preživela tudi romantičen konec tedna na jahti Privacy (zasebnost) ob obali Floride. Na fotografije zaljubljenega parčka še čakamo ...
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497