Moskisvet.com
Tina Maze - 3

Novice

Vsi so ugibali, zdaj je končno razkrila!

N.J.
01. 08. 2014 07.59
29

Čeprav smo vajeni, da naša vrhunska smučarka Tina Maze objavlja fotografije svojih mišic na spletu, vsakič znova preseneti. Zaradi vse te volje, energije, želje ... V svojem blogu je razkrila, ali je trening zanjo mučenje ali užitek.

Tina Maze - 2
Tina Maze - 2 FOTO: Facebook

Tina Maze - 1
Tina Maze - 1 FOTO: Facebook
»Kaj je to? Odvisno, kako pogledaš. Lahko v tem vidiš mučenje, lahko mučenje z učinkom, lahko pa uživaš, ko po tebi teče pot ali trpiš, ko čutiš laktat v krvi. Odvisno od posameznika,« je zapisala v svojem blogu. Opisala je da gre za neskončno kompleksnost gibov, dihanja, strahu, naporov, na drugi strani pa so tu izjemni rezultati in zadovoljstvo, ko se dobro počutiš. »Uspelo mi je dobro ohraniti kondicijo preko pomladi, tako da mi je zdaj poleti lažje,« je dodala Tina, ki sta se ji pretekli teden na treningu pridružili še dve mladi športnici in zato pravi, da ji je čas hitreje minil. »Trening je večinoma ponavljajoč in monoton, ampak vedno je odvisno od mene, s kakšno naravnanostjo ga začnem. Ta odnos je tisti, ki nam lahko nekaj DA ali VZAME,« je še zapisala. Tina se v poletnem času več kot očitno trdo pripravlja na sezono, v dokaz pa občasno z oboževalci deli kakšen utrinek s treninga. Verjetno ni nikogar, ki ga ne bi osupla njena izjemna fizična pripravljenost, prav gotovo pa že vsi nestrpno čakamo na nove odlične tekme, ko bomo lahko vsi v en glas spet vpili: »Tina, Tina!«
Tina Maze - 4
Tina Maze - 4 FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400