Moskisvet.com
Tim Kores - Kori:'Ta LG ima vrhunske lastnosti.'

Novice

To je nepričakovano postala njegova služba

S.V.
23. 12. 2020 12.48
0

To, da imamo v vsakem trenutku pri roki telefon, ni nič nenavadnega. Poleg tega da so nadomestili klasične fotoaparate, imajo tudi veliko drugih funkcij. Od telefona pa se težko odlepijo tudi znane osebnosti, saj želijo biti v stiku s svojimi oboževalci v vsakem trenutku. To je tudi eden od razlogov, zakaj ga ima ves čas pri roki priljubljen radijski voditelj in pevec Tim Kores - Kori.

Tim Kores - Kori je radijski voditelj in glasbenik, ki se nam je pred leti predstavil tudi v televizijskih oddajah in šovih. S svojim glasom je navdušil v slovenskem X-Factorju, presenetil pa nas je tudi z izjemnim talentom in sposobnostjo imitiranja v šovu Znan obraz ima svoj glas. Timovo vodilo v življenju je, da slediš temu, kar si, in ne igraš nečesa, kar nisi. »Sem mnenja, da moraš biti pristen, imeti pristen odnos do ljudi, saj lahko imaš le tako nekaj realnega v odnosu s svojimi sledilci, nek realen virtualni odnos kakor koli čudno se to sliši ampak vseeno je to boljše, kot pa da ga sploh nimaš.« Ker pa je vplivništvo tudi ena od njegovih služb, priznava, da ima telefon ves čas pri sebi. »Najraje ga ne bi imel. Ampak ga moram, ker je to tudi pred časom nepričakovano postala moja služba. Zato je vedno pri meni, že zaradi stvari, ki se včasih zgodijo, zaradi poslovanja in tudi zato, ker se včasih spomnim ali pa doživim situacijo, ki jo je vredno deliti z ljudmi, in jo lahko takoj ujamem s kamero telefona.« 

Telefon z novimi dimenzijami

Tim ne more skriti, da ga je pametni telefon LG Wing, ki v sebi skriva dva ekrana, s svojo napredno tehnologijo navdušil. »Ta LG ima vrhunske lastnosti. Preklopite ekran in tukaj imate velik ekran, spodaj pa lahko počnete kar koli.« 

LG Wing se popolnoma razlikuje od vseh telefonov na trgu. Prehajate lahko iz običajnega načina uporabe v tako imenovan »Swivel mode« (v prevodu "vrtljiv način"). Z vrtljivim načinom tako pridobite glavni vodoravni zaslon, ki spodaj razkrije  3,99-palčni sekundarni zaslon. Ponaša se tudi z vrhunskimi kamerami, in to kar s tremi glavnimi in sprednjo skrito kamero, ki skoči ven, šele ko jo potrebujete. »Najzanimivejša stvar je kamera za selfije. A jo kje vidite? In v tem je zdaj 'keč',« pravi Tim vzhičeno o izkušnji s sprednjo kamero telefona LG Wing. 

 »Ta stabilizator je za moje pojme nekaj vrhunskega,« razlaga Tim v superlativih, medtem ko snema s pametnim telefonom LG Wing. »Zame je res pomembno, da ima telefon dobro kamero in že vgrajen vrhunski stabilizator, kar je res nujno pri snemanju. Videti je, kot da si najel celo produkcijsko ekipo, v bistvu pa sta ta ekipa ti in telefon.« LG Wing ponuja funkcije, ki so značilne za pravi gimbal, na primer joystick za nadzor kota kamere, zaklepanje za zmanjšanje tresljajev in zameglitve, način sledenja za boljše videoposnetke med premikanjem in panoramsko sledenje za vodoravno premikanje z minimalnim tresenjem za ritmične in dinamične posnetke. Zagotovo pa Tim ni edini, ki pri telefonu med prvimi prednostmi išče dobro kamero, saj danes prav vsi želimo v vsakem trenutku posneti kvalitetne slike ali videe vsakdanjih dogodivščin, posebnih dogodkov, praznovanj, potovanj – in še bi lahko naštevali. 

Tim Kores - Kori:'Ta LG ima vrhunske lastnosti.'
Tim Kores - Kori:'Ta LG ima vrhunske lastnosti.' FOTO: osebni arhiv

Tim: 'Zelo praktičen telefon'

Ženske rade večkrat poudarijo, da lahko počnejo več stvari hkrati. Tim ima za vse ženske pripravljen zelo dober odgovor. »Ko mi kdo reče, da tipi ne znamo delati dveh stvari hkrati, pač rečem, da radi naredimo eno stvar do konca, se sistematično lotimo zadeve, potem pa se posvetimo drugi.« Bil pa bi tudi vesel, če bi mu kakšna naprava omogočala, da bi lahko delal dve stvari hkrati. »Je pa res, da je danes vse v tempu, in včasih ti nekdo piše, medtem ko nekaj gledaš. Če bi lahko delal oboje hkrati, bi bilo super!« Dodaja: »Velikokrat rad kaj poguglam, ko gledam film, posnet po resničnih zgodbah. Včasih me zgodba tako pritegne, da bi kar vmes rad izvedel še več. Ali pa poguglam, kako je videti igralka Margot Robbie v bikiniju (smeh).« Rešitev prinaša telefon LG Wings, ki z dvema zaslonoma večopravilnost ponaša na višjo raven. Z njim lahko na primer svoj priljubljen film gledate na celotnem zaslonu, medtem ko brskate za informacijami o najljubši filmski igralki ali pošiljate sporočila prijateljici.

Vse na enem mestu

Pametni telefoni imajo danes že toliko funkcij, da bi lahko rekli, da drugih naprav skoraj ne potrebujemo. Tim pravi, da so nam tako stvari olajšane. »Res vse stremi k temu, da bi nam stvari olajšalo in da bi bili čim bolj neodvisni. V enem telefonu zdaj najdeš že takšne funkcije, ki združujejo pogovor, TV, fotoaparat, kamero, stabilizator,  igranje iger ... In to na res visokem nivoju, kar ti omogoča marsikaj.« Vse to pa najdete v telefonu LG Wing, ki ponuja nove razsežnosti uporabe aplikacij. Z možnostjo vrtenja glavnega zaslona ga lahko preoblikujete tudi v pravo igralno konzolo in uživate v udobnem igranju igric. 

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382