Moskisvet.com
poroka - 1

Novice

Tik pred zdajci odpovedal poroko, nevestina reakcija šokirala

N.J.
21. 10. 2015 07.55
18

Ženin si je tik pred poroko premislil in se odločil, da se ne bo poročil. Nevesta in njena družina se niso zavili v bes in žalost: odpovedano poroko so spremenili v nekaj genialnega!

poroka - 1
poroka - 1 FOTO: YouTube

27-letna Quinn in Landon bi morala uživati skupaj z bližnjimi na kar 35.000 dolarjev vredni poroki v Sacramentu (ZDA). A slab teden pred velikim dogodkom si je ženin premislil. Quinn in njena družina so žalost spremenili v nekaj pozitivnega: nobene rezervacije niso odpovedali, temveč so namesto svatov na zabavo povabili – brezdomce!

Quinn in Landon sta načrtovala svatbo s 120 gosti. Njun meni so sestavljali losos, goveji zrezki, solata, njoki in številne priloge, predjedi ... »Zelo mi je žal za Quinn, ampak iz tega bomo naredili nekaj lepega,« je dejala nevestina mati. Quinn se dogodka sicer ni udeležila, se je pa njena družina, ki je toplo sprejela brezdomce in jim ponudila gurmanski obrok.

Rashad Abdullah, ki se je 'zabave' udeležil s partnerko Eriko Craycraft in njunimi petimi otroki, je dejal, da je bila pojedina zanje pravi blagoslov. »Ko greš čez težke čase in ne veš, kako boš preživel, in lahko z družino doživiš nekaj drugačnega, lepega, je to pravi blagoslov.« Oba sta se Quinnini družini zahvalila za pogostitev iz srca.

Quinn ni niti odpovedala medenih tednov. Odšla bo na potovanje, a s to razliko, da ji družbe ne bo delal njen srčni izbranec, temveč mama. Odpotovali bosta v Belize. To sicer zagotovo ni tisto, o čemer je nekoč bodoča nevesta sanjala, a lepo je, če znamo tudi iz negativnih stvari potegniti nekaj pozitivnega. Velik všeček za družino sicer zapuščene neveste!

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497