Moskisvet.com
Tiffany Haddish

Novice

Obljubila je, da bo poiskala pomoč, nato pa spet pijana sedla za volan

M.S.
23. 03. 2024 05.00
0

Ameriška igralka in komičarka Tiffany Haddish je bila aretirana na Beverly Hillsu zaradi vožnje pod vplivom alkohola. To ni prvič, da je bila zvezdnica ustavljena, saj je že v preteklosti doživela nekaj incidentov. Kljub obljubi, da bo poiskala pomoč, se zdi, da je znova zapadla v stare vzorce.

Po poročanju policije z Beverly Hillsa naj bi bila ameriška igralka in komičarka Tiffany Haddish aretirana v zgodnjih jutranjih urah. Zvezdnico so zaustavili okoli 6. ure zjutraj in ugotovili, da je bila pod vplivom alkohola. Večer pred tem je Haddishova preživela na zahvalni večerji v The Laugh Factory. Po aretaciji je bila pridržana na policijski postaji in izpuščena naslednji dan.

Tiffany Haddish
Tiffany Haddish FOTO: Profimedia
Jim Carrey je proslavil 62. rojstni dan v družbi slavnih prijateljev
Preberi še
Jim Carrey je proslavil 62. rojstni dan v družbi slavnih prijateljev

To ni prvič, da se je 44-letna igralka soočila s policisti. Leta 2022 je policija Beverly Hillsa prejela klic o ženski, ki je spala za volanom sredi ceste. Tudi takrat je Haddishova prejšnji večer nastopala v The Laugh Factory. Mestno tožilstvo je zvezdnico obtožilo dveh prekrškov, povezanih z vožnjo pod vplivom alkohola.

Tiffany Haddish in Tyler Perry
Tiffany Haddish in Tyler Perry FOTO: Profimedia
Slavni igralec je na podelitev prišel pijan
Preberi še
Slavni igralec je na podelitev prišel pijan

V intervjuju za WGN je Haddishova priznala, da bo poiskala pomoč ter si prizadevala za vzpostavitev ravnovesja in postavitev pravih meja. Kljub tem besedam pa se zdi, da ne sledi svojim obljubam. Poleg tega ji je bila naložena prepoved uživanja drog in alkohola, skupaj z zahtevo po opravljanju naključnih testiranj. Zvezdnica je zavezana k izogibanju nezakonitim substancam ali zdravilom.

Tiffany Haddish
Tiffany Haddish FOTO: Profimedia
Grabil jo je, kot da je zadnji dan
Preberi še
Grabil jo je, kot da je zadnji dan

Vsi oboževalci igralke Tiffany Haddish je ne zamudite danes, 23. marca, v komediji Punce na izletu ob 22.15 na KINO. Štiri najboljše prijateljice Ryan, Sasha, Lisa in Tina so bile nekoč nerazdružljive, vendar so se po končani fakulteti posvetile svojim karieram in se čez leta oddaljile. Toda ko se pojavi priložnost, se odločijo, da bodo skupaj odpotovale na priljubljeni glasbeni festival v New Orleans. Med skupnim izletom jih čaka veliko plesa, smeha in zabave, med drugim pa ugotovijo, da nimajo več veliko skupnih interesov, a jih še vedno povezuje močna prijateljska vez.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  The Hollywood Reporter in Daily Mail.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382