Moskisvet.com
Belen Rodriguez - 3

Novice

Tudi slavnim se dogaja: Erekcije ni mogel skriti ...

N.J.
02. 08. 2013 15.23
20

Poletni užitki enega najbolj priljubljenih in zavidanih parov italijanskega šovbiznisa postajajo vedno bolj vroči. Novopečena starša Stefano De Martino in starlerta Belen Rodriguez, ki dopustujeta v Formenteri, sta tokrat postregla s sočnim prizorom.

Paparaci revije Novella 2000 so v svoje fotografske objektive ujeli enega najbolj priljubljenih parov na italijanski zvezdniški sceni, Stefana De Martina in lepotičko Belen Rodriguez, ki je pred kratkim rodila njunega prvorojenca Santiaga in se trenutno predajata sončnim žarkom španske Formentere.

Na fotografiji je mogoče videti seksi argentinko, kako se je sklonila k svojemu partnerju, da bi mu prilepila poljubček. Čeprav se zdi poljubček popolnoma nedolžen, pa v Stefanu njene ustnice očitno vzbudijo ogromno strasti. V istem trenutku se mu je namreč napel korenjak, ki so ga kopalke le težko še prekrivale. Nerodno, kajne?

Kaj storiti?

O tem, kaj narediti, če penis otrdi v najbolj neprimernem trenutku, torej na kakšnem javnem mestu kot je plaža, smo pisali že pred časom. Če povzamemo, erekcijo poskusite najprej pregnati, in sicer tako, da preusmerite misli na nekaj drugega, neprivlačnega, ali pa se uščipnete. Če ne gre, pa jo poskusite zgolj prikriti. Prekrižajte noge, odidite na sprehod, prekrijte penis z majico ali klobukom, predvsem pa ne mencajte in ne vzbujajte pozornosti.

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497