Moskisvet.com
Tesla kratke hlačke

Novice

Tesline kratke hlače s ceno prestižne limuzine

A.P.
07. 07. 2020 09.13
6

Lastnik in ustanovitelj avtomobilske znamke Tesla Elon Musk je znan po svojih izpadih in nenavadnih stranskih projektih, kot je metalec ognja. Tudi tokrat ni mogel iz svoje kože – v prodajo je poslal ekskluzivne kratke hlače.

Nedavno smo poročali o tem, da je avtomobilska znamka Tesla postala tržno najbolj vredna znamka v svetu avtomobilizma, dejstvo, ki gre marsikomu v nos. Tega se zaveda tudi Elon Musk, ki pred dnevi bolj kot ne v šali prek Twitterja obelodanil, da bo začel prodajati kratke hlače. Šala se je sprevrgla v posel in hlačke so bile kmalu na voljo v Teslini spletni trgovini. Z njimi je zbodel prodajalce na kratko, ki so stavili ne neuspeh Tesle na borzi.

David proti Goljatu: to je zdaj najbolj vredna avtomobilska znamka
Preberi še
David proti Goljatu: to je zdaj najbolj vredna avtomobilska znamka

V nasprotju s pričakovanju so jih kupci razgrabili, in to kljub astronomski ceni – 69.420 ameriških dolarjev (pribl. 61,480 evra). Cena ni naključje, saj prvi dve številki (69) simbolizirata zloglasni spolni položaj, medtem ko 420 simbolizira ceno delnice, s katero je želel Musk leta 2018 Teslo umakniti z borze. 7. avgusta tistega leta je namreč objavil tvit, v katerem je napovedal, da bo delniško družbo Tesla Inc. umaknil z borze in vlagatelje, ki si ne bi želeli ostati v lastništvu, izplačal z 420 dolarjev za delnico. Načrt mu je prekrižala ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC), ki jim je Musk obljubil hlačke. 420 je sicer tudi neformalna koda za kajenje marihuane.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ekskluzivne rdeče satenaste hlačke z zlatim napisom S3xy (zadaj) in Teslinim logotipom (spredaj) so bile kratek čas na voljo v petih velikost, s tremi oznakami pa se je Musk poklonil Teslinim modelom, in sicer S3, X in Y.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382