Moskisvet.com
MCS1

Novice

Skupaj shujšali 150 kg, zdaj je pred njimi nov izziv

M. A.
17. 03. 2020 09.11
1

Odločitev, da shujšaš, mora sprejeti vsak posameznik pri sebi, pa še takrat moraš imeti neomajno voljo in jeklene živce, da dosežeš cilj. In ne le to, tega moraš potem tudi vzdrževati; vsak dan znova. Tega se dobro zavedajo tudi Žan, Kristina in Gašper, ki so skupaj shujšali kar 150 kilogramov, zdaj pa je pred njimi nov izziv.

Vsak izmed njih ima drugačno zgodbo, a vse tri imajo enak konec: uspelo jim je shujšati. 'V zadnjih desetih letih sem skupno shujšal 60 kilogramov. Imel sem težko otroštvo, prehranjeval sem se s slabo hrano, družina ni bila popolna in tako izgubiš vso voljo do življenja in se samo bašeš. To je največja stvar, s katero sem se boril do zdaj. Vsak kilogram, ki ga izgubiš, ti poveča samozavest za dodaten procent,' pove 30-letni Žan Milosavljevič, ki ta četrtek, 19. marca, vstopa v bitko za pokal MasterChef.

Žan je uspel izgubiti 60 kilogramov.
Žan je uspel izgubiti 60 kilogramov. FOTO: osebni arhiv

V prvi oddaji bodo namreč novi tekmeci kuhali v parih oz. manjših skupinah, te pa bodo določene glede na skupno točko iz preteklosti ali sedanjosti. Tako se bosta Žanu ob bok postavila še Kristina Jakopič in Gašper Peklaj. Vsak izmed njiju je namreč prav tako izgubil okrog 50 kilogramov.

Pred 1 letom imel 185 kg, poglejte ga danes
Preberi še
Pred 1 letom imel 185 kg, poglejte ga danes

'Zaradi svoje teže sem bila velikokrat omejena. Nikjer nisem bila sproščena, nisem bila jaz, zato sem se morala dati na prvo mesto. Danes tukaj stojim ponosno in s tem izražam sebe, z dušo in telesom,' ponosno pove Kristina, medtem ko je Gašper debelost doživel že kot otrok. Brez težav prizna, da se je prenažiral. 'Vedno sem imel rad vse, kar je bilo sladko in tako zelo hitro že kot otrok prideš do odvečnih kilogramov. Strah me je bilo, da se bom ubil s hrano. Bilo je veliko zlobnih komentarjev in najslabše je, ko ugotoviš, da imajo prav,' pove Gašper, ki je zdaj lažji za dobrih 50 kilogramov.

Gašper priznava, da se mora še danes vsakič znova opomniti, da ne skuha preveč.
Gašper priznava, da se mora še danes vsakič znova opomniti, da ne skuha preveč. FOTO: osebni arhiv

Ne zamudite prve oddaje nove sezone šova MasterChef Slovenija ta četrtek ob 20.00 na POP TV, ko se bosta med drugim med seboj pomerila tudi fanta, ki na prvo mesto postavljata mamo, in dve tekmovalki, ki uživata predvsem v kulinariki, ki velja za moško.

24 ur pred televizijsko premiero si lahko 1. epizodo ogledate na VOYO.
24 ur pred televizijsko premiero si lahko 1. epizodo ogledate na VOYO. FOTO: POP TV
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382