Moskisvet.com
Katie Holmes

Novice

Želela je šokirati in uspelo ji je!

J.V.
08. 11. 2013 14.35
7

Hollywoodska zvezdnica Katie Holmes je kot najstnica zaslovela z vlogo v priljubljeni seriji Simpatije, kjer smo jo spoznali kot sramežjivo in nedolžno Joey. V letih, ki so sledila je Katie prisegala predvsem na vloge v romantičnih komedijah, sedaj pa se je očitno svetu pripravljena pokazati v popolnoma drugi luči.

Če je verjeti poročanju tujih medijev, naj bi se Katie Holmes potegovala za vlogo gospe Robinson v filmu 50 odtenkov sive.

Katie Holmes
Katie Holmes FOTO: Reuters

Elena Lincoln, ali kot jo v svetovno uspešni erotični trilogiji poimenuje junakinja Anastasia, gospa Robinson, je tista, ki slavnega milijonarja Christiana Greyja zapelje v svet sado-mazo seksa. Medtem ko sta glavni vlogi pripadli Dakoti Johnson in Jamieju Dornanu, pa so mesta za stranske vloga še prosta. Katie bi se morala za potrebe vloge preobraziti v svetlolasko, a kot poročajo viri, ji to ne predstavlja nobene ovire.

„Ona na to vlogo gleda kot na vlogo svojega življenja,“ je povedal vir blizu igralke in dodal: „Šokirala bo javnost in upa, da preseneti Hollywood.“ To pa ni edini razlog zakaj si Katie želi vloge gospe Robinson. „S to vlogo bi razjezila Toma Cruisea.“ Ali jo v tej vlogi vidijo tudi ustvarjalci filma za zdaj ni znano, mnogi pa so mnenja, da je Katie za to vlogo premlada in da bi ta morda bolj ustrezala zvezdnici, kot je Sharon Stone.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400