Moskisvet.com
Ana Klašnja in Lucas Zuschlag

Novice

Talenti: Seksi noge žirantke moškim ne gredo iz glave!

U.S.
03. 05. 2013 13.09
42

Balerino Ano Klašnja zdaj dobro pozna cela Slovenija. Potem ko se je dolga leta profesionalno posvečala zgolj in samo baletu, se je zdaj preizkusila še v malce drugačni vlogi – sedla je poleg Damjana Damjanoviča in Branka Čakarmiša na žirantski stolček v oddaji Slovenija ima talent in s svojo simpatičnostjo in iskrenostjo navdušila.

"Na sebi bi raje kot noge izpostavila oči in nasmeh. Energija, ki jo človek izžareva, te naredi privlačnega," pravi lepa balerina Ana Klašnja.
"Na sebi bi raje kot noge izpostavila oči in nasmeh. Energija, ki jo človek izžareva, te naredi privlačnega," pravi lepa balerina Ana Klašnja. FOTO: Miro Majcen
A lepa balerina Ana Klašnja ni prepričala le s svojo simpatičnostjo in iskrenostjo kot članica žirije, ki ocenjuje letošnje talente, mnogi so, čeprav večino časa sedi, opazili njeno brezhibno postavo in lepe vitke noge. "Večina balerin je precej bolj suhih kot jaz. Mislim, da je bolj zdravo in bolj estetsko imeti normalno težo kot pa pretiravati s hujšanjem. Balet je poleg estetike tudi profesionalni šport, pri katerem je potrebna tudi moč v mišicah. Zagotovo pa k moji postavi pripomorejo vsakodnevni treningi ter zdrava in redna prehrana," nam je zaupala svojo skrivnostno formulo do uspeha.

Ana ne velja za preveč strogo članico žirije. Je pa res, da tudi ona od tekmovalcev pričakuje tisto "nekaj več".
Ana ne velja za preveč strogo članico žirije. Je pa res, da tudi ona od tekmovalcev pričakuje tisto "nekaj več". FOTO: Miro Majcen

Energija te naredi privlačnega

Tega, da moški pri njej najprej opazijo njene vitke noge, pravi, da ni vedela. "Na sebi bi raje izpostavila oči in nasmeh. Energija, ki jo človek izžareva, te naredi privlačnega," pravi Ana, ki da veliko na notranjo lepoto, zunanja je relativna, pravi, pa še z leti ponavadi mine, se pošali.

Manj je več!

"Ta moto res zagovarjam, toda le pri oblačilih in ne v smislu golote. Ne maram pretiravanja z modnimi dodatki, raje imam 'casual' in 'simple' slog. S stilistko pri Talentih Metko Albreht sva se takoj ujeli. Obe se strinjava, da se moram v vseh oblačilih počutiti udobno in ženstveno. Visoke pete obožujem, predvsem poleti, ko sezona v Operi ni na višku in nimam utrujenih stopal," je povedala zelo zaposlena plesalka, ki jo najprej očara urejen, spoštljiv, inteligenten in nasmejan moški.

Zdaj bodo drugi zasliševali njih

Ano in preostala člana žirije Slovenija ima talent lahko spoznate še v malce bolj sproščenem vzdušju med klepetom, ki sta si ga voditelja oddaje Vid in Pero šov privoščila z njimi. Vsi trije po besedah Branka Čakarmiša tvorijo ’’najlepši par’’, ki je v soboto prišel na obisk v 7. oddajo Vid in Pero šov. Če ste sobotno oddajo zamudili, si jo lahko ogledate kadar koli na VOYO.

 

Z Brankom in Damijanom prihaja Ana v goste v oddajo Vid in Pero šov že to soboto. Ne zamudite!
Z Brankom in Damijanom prihaja Ana v goste v oddajo Vid in Pero šov že to soboto. Ne zamudite! FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497