Moskisvet.com
Rihanna je svojo okrasila z listom marihuane.

Novice

Takšnih tetoviranih ritk še niste videli!

U.S.
09. 04. 2013 08.17
8

Ljudje si tetovažo omislijo iz različnih razlogov. Nekateri se tetovirajo zaradi lepšega videza, drugi iz verskih razlogov, tretji, ker želijo trajen spomin na osebo, ki je zaznamovala njihovo življenje. In tako kot so različni vzroki, zakaj si narediti tatu, so različni deli telesa, za katere se posamezniki odločijo, da jih bodo 'okrasili'.

Rihanna je svojo okrasila z listom marihuane.
Rihanna je svojo okrasila z listom marihuane. FOTO: Profimedia

Čeprav sta v zadnjem času najbolj priljubljena motiva tetovaž razne inicialke ali posebni datumi, s katerimi posamezniki okrasijo svoje telo, mojstri tetoviranja priznavajo, da veliko telesnih poslikav naredijo tudi na najbolj intimnih delih, kamor sodi tudi zadnjica.

Zadnjica priljubljena tudi pri zvezdnicah

Znano je, da so tetovaže pogost spremljevalec slavnih, lepih in bogatih in zato ni nič čudnega, da si jih je tudi pevka Rihanna, kot velika oboževalka tetovaž, omislila že kar nekaj. Njeno telo zdaj krasijo številne poslikave in pomenljivi napisi. Prav zadnjega, gre za motiv marihuane, pa si je naredila ravno na svoji lepo zaobljeni zadnjici in se z njo pohvalila kar na spletu.

Svojo trajno poslikavo na zadnjici pa je lani razkrila tudi 29-letna pevka Cheryl Cole, ki je svetu znana predvsem zaradi svojega burnega zakona z nogometašem Ashleyjem Colom. Svoj najnovejši tatu je ponosno razkazovala v kratkih hlačkah z živalskim potiskom, ki jih je nosila med snemanjem videospota za pesem Call My Name.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382