Moskisvet.com
Erotična zgodba

Novice

Takšnega seksa do sedaj še niste videli!

J.V.
23. 07. 2013 13.20
27

Ali verjamete v nadnaravno? Prebivalka tajskega otoka Phuket se je obrnila po pomoč na policijo in javnost, da bi ji pomagali pregnati duhove, ki naj bi strašili v njenem domu. Z razliko od večine paranormalnih pojavov, pa duhovi v njeni hiši ne strašijo na tradicionalen način, ampak menda ves čas seksajo. Ženska trdi, da so glasovi vzdihovanja v njeni hiši ves čas prisotni, sedaj pa naj bi jo celo vabili naj se jim pridruži.

strasten seks
strasten seks FOTO: Thinkstock

46-letna Onanong Waltham trdi, da v svojem domu ves čas sliši glasno vzdihovanje in je prepričana, da gre za duhove, ki seksajo. Ker ni vedela kaj naj stori, se je pred nekaj dnevi po pomoč obrnila na policijo in javnost. "Ves čas slišim vzdihovanje v svoje hiši. Sliši se kot, da nekdo seksa,“ je dejala gospa s priljubljenega tajskega otoka Phuket.

Moški glas jo vabi, da se jim pridruži

"Ponoči pogosto zvoni telefon in ko se oglasim slišim le moški glas, ki govori, da se hoče ljubiti z mano. Ko sem nazaj klicala telefonsko številko, sem dobila moškega iz drugega mesta.“ Ker je verjela, da jo nekdo zalezuje je na policijski postaji vložila pritožbo. "Prišli so k meni domov in celo slišali iste zvoke, a niso mogli ugotoviti od kje prihajajo.“ Prepričana, da je nihče ne jemlje resno, sedaj ne ve več kaj storiti. Zaradi tega se je celo obrnila na ljudi, ki se ukvarjajo s črno magijo.

Duhova seksala v misijonarskem položaju

To pa ni prvi primer paranormalnega seksa. Tudi ženska iz Ohia je pred kratkim objavila posnetek, na katerem trdi, da je ujela duhove, ki seksajo v njenem domu. "Lahko vidite, da seksajo, lahko vidite ženske visoke pete,“ trdi Dianne Carlisle, mama treh otrok. Nadnaravni posnetek posmrtnega seksa prikazuje par, ki očitno seksa v misijonarskem položaju. "Nikoli še nisem videla česa podobnega. Mislim, imajo duhovi še vedno čustva? Seksajo?“

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400