Moskisvet.com
Jessica Alba VS Megan Fox – katera je lepša? - 11

Novice

Takšnega razočaranja pa še ne!

N.J.
09. 05. 2014 15.26
15

Slavna hollywoodska igralka, o telesu katere je verjetno sanjalo že kar nekaj moških, je z izjavo v prejšnjih dneh razočarala številne oboževalce. Razkrila je namreč, da je v nobenem filmu nikoli ne bo nihče videl zaigrati gole.

Jessica Alba že več let krasi najrazličnejše revije in glede na to, kakšno je njeno telo, ni prav nič čudnega, da velja za eno najbolj privlačnih žensk na svetu. A če pomislite, kdaj ste jo nazadnje videli golo ali provokativno oblečeno, bost kaj kmalu ugotovili, da - nikoli! Izjeme so seveda le lažne gole fotografije, ki krožijo po spletu ...

Kot kaže pa bo tako tudi ostalo. Jessica je namreč podpisala pogodbo, v kateri jasno piše, da ne bo nobena od njenih vlog nikoli vključevala golote, poroča Huffington Post. "Nočem, da babica in dedek vidita moje prsi. To je to. To bi bil nenavaden Božič ... Poleg tega, če pogledate filme, v katerih sem igrala, ne bi golota prav ničesar dodala, kar se tiče same kvalitete filmov. Če bi se slekla, jih ne bi izboljšala," je še povedala v intervjuju za Glamour.

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382