Moskisvet.com
Z vročo fotografijo Jennifer napoveduje novo uspešnico.

Novice

J.Lo, kot je še niste videli!

J.V.
07. 07. 2014 08.04
4

Hollywoodska zvezdnica Jennifer Lopez je pri 44 letih še vedno prisotna v sanjah številnih moških. Razlog za to je predvsem njeno izklesano telo in mamljive obline, ki ji jih zavida marsikatera ženska. Te je sedaj pokazala v popolnoma novi luči!

Pevka in igralka Jennifer Lopez je z vsakim letom videti bolje in verjetno ni moškega na tem planetu, ki ne bi zavidal mlademu plesalcu Casperju Smartu, ki si zadnjih nekaj let lahko deli posteljo s slavno lepotico. Čeprav je Jennifer v preteklost posnela že nešteto seksi fotografij, pa se je na najnovejši svojim oboževalcem pokazala v popolnoma novi luči.

Promocije nove skladbe se je pevka namreč lotila na zelo provokativen način in pozirala v hudo seksi sado-mazo opravi iz rdečega usnja. Edina stvar, ki preprečuje, da bi videli njene bradavičke so rdeči pasovi in prepričani smo, da se marsikdo sprašuje, kako bo šele izgledal videospot, če so že fotografije tako vroče.

Z vročo fotografijo Jennifer napoveduje novo uspešnico.
Z vročo fotografijo Jennifer napoveduje novo uspešnico. FOTO: Facebook

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400