Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Neprepoznavna: takšna po svetu te dni hodi Salome

A.P.
31. 03. 2020 14.57
11

Potem ko je vlada RS z odlokom zapovedala obvezno uporabo zaščite ustnega in nosnega predela obraza na javnem kraju, je ukrepala tudi Salome, ki si je kar sama izdelala zašitno masko. A šla je še korak dlje ...

Salome, ki smo jo na Pop TV v vlogi amaterske kuharice spremljali v 3. sezoni kuharskega tekmovanja Masterchef Slovenija in se je pred dnevi zaradi pandemije in ukrepov vlade pritoževala nad izpadom dohodka – trenutno je del predstave Menopavza – se te dni spopada z novimi težavami.

Razvpita Denise Dame se požvižga na karanteno
Preberi še
Razvpita Denise Dame se požvižga na karanteno

Najbolj znana slovenska transeksualka je pred nekaj tedni zaradi odpadlih predstavav pojamrala, da ne ve, kako bo poravnala račune. ''Sem podnajemnica in ne vem kako bom prebrodila krizo,'' je dejala za 24ur.com. Čeprav se na naše poizvedovanje pred dnevi ni želela izpostavljati, pa je nato kar sama začela snemati videoposnete iz udobja domačega kavča, kjer, kot pravi, nima kaj dosti za početi, saj da v garsonjeri ne more teči maratona. ''Lahko pa se na dveh kvadratnih metrih raztegujem kot žaba.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tako kot večina Slovencev, se je te dni tudi Salome soočila z dilemo, kako nositi zaščitno masko, ko pa jih nikjer ni za dobiti – več o dilemi si lahko preberite TU, o izdelavi maske pa TU. Prijatelj ji je predlagal, da izdela svojo in ker ima iz začetkov svoje kariere veliko izkušenj s šivanjem, so ji te danes prav prišle.

Damjan Murko: Živim v zavesti slehernega Slovenca
Preberi še
Damjan Murko: Živim v zavesti slehernega Slovenca

Zaščitno masko je izdelala iz črne bombažne majice in vanjo vstavila žičko, s katero so običajno speti kabli, ko kupimo novo napravo. A tu se Salome ni ustavila, zaščitila se je tudi z nitrilnimi rokavicami in čez lase poveznila mrežico ter nadela rjavo lasuljo. To je kupila v New Yorku za prav posebno priložnost. Želela jo je uporabiti za oponašanje pokojne pevke Whitney Houston, a so ji dejali, da ni prav, da belopolti oponoša temnopoltega. No, še preden se je vsa zakamuflirana odpravila po nakupih, je morala iz stanovanja odnesti smeti.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382