Moskisvet.com
Richard Branson

Novice

Takšen 'razvrat' si lahko privošči le on!

N.J.
27. 03. 2014 10.45
27

Britanski milijarder Sir Richard Branson zna uživati svoje življenje. O svojih vragolijah, ki jih je zganjal skupaj z manekenko in prijateljico Denni Parkinson pa se je pohvalil tudi sam - na svojem Facebook profilu in na strani Virgin.

Milijarder Sir Richard Branson si pogosto privošči oddih na prečudovitem karibskem otoku Necker. Kako ne bi, ko pa je otok v njegovi lasti. Nedavno je brskal med starimi fotografijami in naletel na eno iz leta 2009, ko mu je družbo na otoku delala prijateljica in manekenka Denni Parkinson. Ta se je povsem gola z nogama oklenila njegovega hrbta, Branson pa temu seveda ni nasprotoval. Stopil je na 'kite' in se skupaj z njo na hrbtu podal na morje.

Fotografijo je objavil na Facebooku in se o njej razpisal tudi na strani Virgin. Izjavo pa je podal tudi za medije. "Fotografi me je vprašal, če bi šel 'kiteboardat' z golo Denni na hrbtu. Odgovoril sem, da bi mi bilo v čast," je o dogodku povedal Branson in dodal: "Nenazadnje sem angleški vitez in vedno rad pomagam dami v težavah. Spominjam pa se tudi očitajočega in grdega pogleda žene, ki je vse skupaj spremljala s plaže ... Ups!"

Richard Branson
Richard Branson FOTO: Virgin

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497