Moskisvet.com
Nives Celzijus Drpič navija za nogometaše

Novice

Žena slavnega nogometaša telovadi brez spodnjih hlačk

J.V.
06. 11. 2013 08.04
1

Hrvaška starleta in po mnenju britanske revije Mirror najlepša žena nogometaša Nives Celzijus, si je po napornem treningu vzela nekaj minut oddiha in ta čas izkoristila za poziranje pred ogledalom. Lepotička srbskega rodu je svojim zvestim sledilcem na Twitterju želela pokazati rezultate intenzivnih treningov in sodeč po fotografiji, Nives vadi v (pre)majhnem športnem nedrčku in brez spodnjih hlačk.

Da se v telovadnici rada poti samo v modrčku in tangicah je Nives Celzijus dokazala že pred nekaj meseci, ko je na svoj Instagram profil objavila zelo seksi fotografijo svoje čvrste zadnjice. Tokrat pa je šla celo korak dalje, saj na zadnjem foto utrinku izgleda, kot da je hrvaška starleta uro boksa zaključila brez spodnjih hlačk. Svoje mednožje je prekrila z veliko boksarsko rokavico, medtem ko je bil njen športni modrček pod pritiskom njenega bujnega oprsja videti, kot da bo vsak čas eksplodiral.

32-letnici je britanski medij Mirror podelil laskavi naziv najlepše žene nogometaša na Euro 2012 in Nives dokazuje, da si ta naziv zasluži še danes. Starleta je poročena s hrvaškim nogometašem Dinom Drpićem, ki mora biti zelo ponosen, da mu je uspelo osvojiti srce takšne seks bombe.

32-letna starleta se v telovadnici poti zelo razgaljena.
32-letna starleta se v telovadnici poti zelo razgaljena. FOTO: Twitter

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497