Moskisvet.com
čistilka

Novice

Tako se je čistilka lotila ekonomske šole!

N.J.
29. 10. 2013 11.57
5

Ekonomska šola v Banjaluki se je znašla sredi škandala. Pa ne zaradi perverznih učiteljic ali spornih učencev, temveč - čistilke!

čistilka
čistilka FOTO:
Na spletu so se pred kratkim pojavile fotografije, zaradi katerih se je banjaluška ekonomska šola znašla sredi škandala. Na fotografijah je namreč glavni akter čistilka, ki oblečena zgolj v spodnje perilo zagriženo čisti različne površine.

Kot navajajo srbski mediji, je fotografija nastala letos, na njej pa je čistilka srednjih let, ki se več kot očitno ne sramuje svojega telesa. "Na prvi fotografiji je čistilka v prostorih šole, druga fotografija pa prikazuje čistilko, kako stoji zunaj in čisti okna ter kaže več kože kot je primerno za delavce v izobraževalnih ustanovah," še piše banjaluška spletna stran Nezavisne novine.

Kako je na incindent reagiralo vodstvo šole še ni znano, vendar obstaja velika verjetnost, da bo čistilka ostala ne le brez oblačil, temveč tudi brez službe. 

čistilka
čistilka FOTO:


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497